też miałem identyczna sytuacje jak opisana wyżej, zarejestrowałem sie ale nic nie pobrałem, po jakimś czasie dostałem email że mam zapłacić coś koło 100 zł. Zignorowałem wszystkie emaile i spokój.
Wersja do druku
też miałem identyczna sytuacje jak opisana wyżej, zarejestrowałem sie ale nic nie pobrałem, po jakimś czasie dostałem email że mam zapłacić coś koło 100 zł. Zignorowałem wszystkie emaile i spokój.
Dokładnie,ta kwota,taki e-mail. Odrazu wiedziałem o co chodzi,nawet tam zadzwoniłem,żeby się z nich pośmiac ale wiecznie zajęte...heh
Ja wczoraj dostałem od nich e-mail z wezwaniem do zapłaty. Odrazu odpisałem na niego trzema słowami. Nie będę cytował, bo złamę regulamin forum.
Gnoje, 14 letniej dziewczynce wysłali maila że na tej stronie są jej gołe fotki.... zarejestrowała się i każą jej teraz płacić. Brak słów...
z tą 14 letnią dziewczynką to prawda?!!
Jak byście ich bili to się mogę z wami zabrać. Jak coś to pw
To nadal istnieją? Nie ma kruczka prawnego aby ich pozamykać baranów jednych??
Jak załatwić z nimi sprawę? Ustawić SPAM na krzynce pocztowej oraz olać z góry do dołu jeżeli coś od Ciebie chcą niech Ci założą sprawę w sądzie ;D
Jeżeli to jest prawda to można to zgłosić na policję, to już jest przestępstwo i to nie byle jakie.
Jeżeli chodzi i ich siedzibę to jest znana? Jeżeli tak podajcie namiary ugadamy się, załatwi się sprawę tak jak trzeba.
Witam. Panowie jestem następny który się wpakowałem na tą stronkę, ale nawet nie pamiętam jakie dane podałem nazwisko na pewno nie pełne. Czytając na ich temat postanowiłem ich olac nie wysyłając żadnej rezygnacji a może im coś wysłac?
Ja też się w Pobieraczka wkręciłem jakiś czas temu (około pół roku temu) przysyłali mi meile że przekazali do windykacji sprawę, ale to olałem, nic nie odpisując,i jest spokój. Tak że Derreg zero stresu i nie reaguj na ich ponaglenia i wezwania do zapłaty. Oni ci będą przysyłać co tydzień takie meile i po około miesiącu odpuszczą. Tak było w moim przypadku.