Sorry Hrabia, ale chyba przeginasz. Najpierw my piszemy że mamy E34 i E36, a po chwili Ty nazywasz posiadaczy tych fajnych zresztą aut burakami i wieśniakami.Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
Mnie też :PCytat:
Wersja do druku
Sorry Hrabia, ale chyba przeginasz. Najpierw my piszemy że mamy E34 i E36, a po chwili Ty nazywasz posiadaczy tych fajnych zresztą aut burakami i wieśniakami.Cytat:
Mnie też :PCytat:
Ja posiadając 2 x e34 i 2 x e21 też jestem bucolem i burakiem ???
uwazajcie hrabia jezdzi na benzyne jest cool
A wy my to same bucole ;)
Poczwórnym :]Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
O żesz to ja kwadrofonicznym burkiem jestem ....ehhh to nie pozostaje nic innego jak naklejke zrobić na wszystkie auta....... :roll:
A czemu nie?? Trafił się tak zadbany egzemplarz ze żal było go przepuścić, a ja niestety nie mogę sobie pozwolić na pół roku bez auta. Potrzebowałem auta szybko, bo służy mi do pracy. Dla uściślenia- nie jest to auto za 8 tys. Kosztowało mnie ponad 2 razy tyle, jest z '96 roku i naprawdę warto było je kupić! Aha i nie ma gazu i mieć nie będzie! Ok 3 to nie 7, ale pozostaje wierny marce. Następne już tylko 7!Cytat:
Zamieszczone przez Sebol
nie no cos ty nie mam nic przeciwko 3 tylko ze wiesz piszesz ze szukales 7 ja bym tam szukal do bolu:)
Niestety- praca wymaga ode mnie auta :( Ale cóż- kolejne będzie e38! A moim marzeniem jest mieć e32 i e38- ale nie mam miejsca na tyle aut, no i dwie 7ki bym mnie chyba pożarły finansowo :D
:hah: :hah: :hah: jak dzieci. ;D ;D czy ja napisalem ze wszyscy ktorzy jezdza e-36 i e-34 to buraki? sam mialem e-34 i gdyby nie to ze podczas sprzedazy nadawala sie na zlom (a facet ktory ja kupowal byl zadowolony ze trafia mu sie okazja) to bym jej nie sprzedal. kiedys wrzuce fotki.