wszystko prawda jak bum cyk cyk :D więc nie wiem dlaczego o mało co nie spadłes z krzesła ?? Zazdrościsz mi kontuzji i chcesz miec cos skręcone :D
Wersja do druku
wszystko prawda jak bum cyk cyk :D więc nie wiem dlaczego o mało co nie spadłes z krzesła ?? Zazdrościsz mi kontuzji i chcesz miec cos skręcone :D
buahahahah żebym ja ci czegos nie skręcił czasem - kaleko jedna - wracaj do formy Doloresss
Strachy na lachy ADASIO :D
Przez ten cały ambaras zapomniałam dodac że Thomsen1
- Thomsenowa1 (Monika) było miło Was poznać i super że przyjechaliście w taką pogodę ;)
No to ładnie ADASIO :faint: ale racja kelnereczka była super :D No i powód słuszny kapiącej sliny :D :D
No tak było super i zdjęcia super. Wojtek Adam chyba trochę cię zawstydził swoimi zdjęciami bo o filmiku nie wspomnę, a jaj jaj, musisz zabierać aparat na spoty, i tu powinny być buźki z uśmiechami ale jeszcze nie wiem jak to zrobić o i znowu buźka.
Hejka,
Thomsen1 i Thomsenowa (;-)) również przyłączają się do podziękowań za niesamowicie miłe popołudnie. Wielki szacun dla wszystkich za super klimat ;). Pozdrawiamy i do następnego spota:)
Zdjęcia i filmiki rewelacja:)
J tez dziekuje za super spota ,Thomsen nas zniszczył na kręglach , ma zakaz grania na nast spocie :)
Malet7 - dobry filmik
"Podróby" w tle :] :] - dla wtajemniczonych