Dokładnie wyglądała naprawę fajnie chciałem ją brać, a tu ....
na bank sprowadzili 4,0 dorwali się, ogień był i któryś nie ogarnął 7-er, Gdyby nie to żę fartuch jest ruszony bym ja zawinął i zrobił pomału
Wersja do druku
Dokładnie wyglądała naprawę fajnie chciałem ją brać, a tu ....
na bank sprowadzili 4,0 dorwali się, ogień był i któryś nie ogarnął 7-er, Gdyby nie to żę fartuch jest ruszony bym ja zawinął i zrobił pomału
pawel to ze fartuch ruszony to nie problem wszystko zalezy jak mocno itd.Jak chcesz moge spytac prezesa ile by kosztowala blacharka bo ostatnio robilismy c klase bardzo podobnie uderzana.
Zap rozumiem ale patrz
- auto kupie za 5 tys.
- z częściami i robocizną kolejne 5 tys.
- rejestracja koło 3-4 tys.
- serwis 1,5-2 tys.
- gazownie założyć 4 tys. i mamy łącznie około 20 tys. to już kupie całą z tego roku za tą kase
kupisz całą ale kto Ci da gwarancję że nie była kiedyś dwoma 7er ;)
Na ostatniej fotce wygląda całkiem ładnie.
Podoba mi się to że w "niemcowi" ładnie robią końcówki wydechu a nie jak u nas rury od parnika :faint:
Ta, na pewno nie ogarnął ;D Przywlekli dziada, nie dało rady go sprzedać nawet za 12tyś bo pewnie ma jakiś feler, to go rozpieprzyli i będzie kasa z ubezpieczenia. Na resztę szukają zbytu i cała tajemnica. Taki dzwon a poduchy całe :)Cytat:
Zamieszczone przez Pawel130589
Ja bym go kupił dla wyposażenia, szczególnie dla xenonów i czujników parkowania przód :D
A tak poważnie, jeśli ten silnik chodzi, to można go sprawdzić i może być to dobra i tania opcja do przekładki silnika do czegoś innego. Resztę gratów sprzedać a to co zostanie to do huty.
Wiesz w takim przypadku nigdy nie ma pewności, kolega kupił pare lat temu nowego focusa z salonu i przy sprzedazy w te wakacje okazalo się że oba boki szpachlowane i to zdrowo....Cytat:
Zamieszczone przez Jakub
także z autem nigdy nie wiadomo ,powiem szczerze że ta e38 mi się podobała i to bardzo ale jak była cała
Jedno jest pewne ta przodu szpachlowanego nie miała:-) Jutro podjadę ją obejrzeć, napiszę co i jak:-)
Cytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
mógłby ktoś z Radomia rozejrzeć sie??
ten diesel był ponad poł roku temu z uszkodzonym silnikiem za 20 tysi