Siekiera w dach i na przetop,sporo żyletek do golenia będzie.
Wersja do druku
Siekiera w dach i na przetop,sporo żyletek do golenia będzie.
Jeszcze powinien mieć drewniane progi !:) Widziałem kiedyś coś takiego w Polonezie :)
pozdr.
individual
ale gruz
Istny Batmobil :D Nie no, za takie coś to trzeba by było ludzi karać i to słono !
Szczerze mówiąc nie rozumiem takich tematów...Skoro tak ktoś zrobił i potem tak śmigał to widocznie mu się podobało a o gustach się nie dyskutuje...
Co komu się podoba...np jeden kolega z forum napisał mi że mam już za bardzo obniżone E32.Moim zdaniem jest nisko ale mnie to nie zadowala i będzie niżej.
On w takiej sytuacji też może się śmiać....
Znam grono osób co by im szczęka opadła jak by zobaczyli tą E34...smutne lecz prawdzie
W sumie racja, ale obniżenie auta nie może równać się z tym co widzimy z tą e34... Ja nie znam ludzi którym mogło by się akurat to e34 podobać..Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
e tam nie ma stodoły w tle wiec nie biere
Ja też nie znam :D ,mogę jedynie zrobić :faint:Cytat:
Zamieszczone przez Jakub
Może i nie powinniśmy dyskutować o gustach... Ale spójrzmy prawdzie w oczy, co takie "tJuningowe" z rąk wieśniaków E34/E36 (głównie) zrobiło z marką BMW, szczególnie w Polsce!
Choć UWIELBIAM BMW, szczególnie 7er, czasem się wstydzę kiedy obok mnie takie "cuda wianki" przejeżdżają z hałasem na całe miasto z rury wydechowej obklejone naklejkami, spojlerami itd.
My choć wiemy czym jeździmy, to ludzie z ulicy spostrzegają inaczej tą markę "Łysy, dres, czarne BMW" (to stało się coś w stylu jak kawały o blondynkach) A czy są ludzie którzy powiedzą coś złego na temat :
Mercedesa, Jaguara, a nawet Audi... - dla wszystkich to klasa, bo mało wieśniaków mogło popsuć zdanie tej marki. Dlatego nie trzeba dyskutować o gustach tylko bezpośrednio tępić takich przez których ta wspaniała marka jest tak spostrzegana jak jest.