napisz mu komentarz na NK niech koledzy i koleżanki zobacza co to za koleś. i koniecznie na policje, wcześniej zgłoś na allegro
Wersja do druku
napisz mu komentarz na NK niech koledzy i koleżanki zobacza co to za koleś. i koniecznie na policje, wcześniej zgłoś na allegro
No to widzę, że nie jestem sam. Ja też narazie zgłaszam sprawę na Policję. Zobaczymy. Chyba, że faktycznie trzeba będzie zrobić spot w Lubinie :)
PS. Widzę że ten Man zbiera coraz więcej negatywów.
http://allegro.pl/show_user.php?uid=10884512
Ciekawe czy jest jeszcze w Polsce bo nieźle mu się zbiera.
napiszcie mu email, że jak nie odda kasy do wtorku to idziecie na policje, może to go ruszy i kase odda. oszustwo jest ścigane z urzędu i nawet jak jeden zgłosi sprawę to policja bedzie szukać innych poszkodowanych poprzez allegro.
a przyjazd do niego nie ma sensu bo nie koniecznie musi być w domu, poza tym "fizyczne" ściąganie długu może sie żle skończyć dla Was.
Przeglądałem allegro i natknąłem się na coś takiego:
http://moto.allegro.pl/show_user_auc...p?uid=11934113
Niby aukcje wiarygodne.. ale użytkownik jest świeży i miejscowość ta sama, i też tylko części do bmw chociaż nie są to same rarytasy.. Może to tylko zbieg okoliczności a może to ten sam mądrala. Użytkownik 2 lata był nieaktywny to też dziwne..
konto założone w 2008 r. Panowie nie pozostaje nic innego jak zgłosić do allegro prośbe o weryfikacje konta.Cytat:
Zamieszczone przez mrekor
CO ZA LUDZIE!!
Dlatego ja zawszę biorę wszytko przy odbiorze
Ale skoro wiadomo już kto to, jak wygląda i w ogóle to wiadomo... nie robić od razu wiazdu na chatę, ale nagnoić można...
Ciekawe co policja na to jak się wparuje z gotowym podejrzanym? Tylko nazwisko, imię i już sprawa powinna się szybko potoczyć
Jak wiecie kto to,macie namiary itd to po co ta gadka?Zawsze się musi opłacać wycieczka??Nie kumam,ktoś coś wisi to się jedzie 100,300km-koledzy do auta i heja...Dziwny temat-albo ja mam inne podejście :?
Maciek u nas jest takie przysłowie, ruszysz gówno a pójdziesz siedzieć jak za człowieka, lepiej czasami dać sobie odbój i pozostawić to właściwej instytucji. przy okazji zamieścić mu odpowiedni wpis na jego stronie na NK napisać email że sprawa pójdzie do prokuratury jak nie odda kasy-miałem kiedyś podobny przypadek email z treścią że sprawa trafi do prokuratora załatwiła sprawę, na drugim dzień miałem kasę na koncie.Cytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Slyszalem ze dobrze skutkuje wyslanie prywatnej wiadomosci do wszystkich jego znajomych na nk. Komentarz od razu skasuje i malo kto go zobaczy a prywatna wiadomosc kazdy przeczyta. Podobno ludzie ktorzy porzyczaja kase na kokosie tak robie i na odzew mozna liczyc bardzo szybko :hah:
Ja raczej bym do niego nie jechal bo pobic dzieciaka to zadna sztuka a watpie zeby mial kase i komukolwiek ja oddal. Sprawa na policje i cierpliwie czekac. Nie sa to wielkie kwoty i jestem niemal pewien ze otrzymacie je predzej czy pozniej.
Spór na allegro założony.. jutro na policje zgłaszam.. zobaczymy, co z tego będzie.
Konto jest na jego Mame założone i dzoniłem do niej, odebrał jakiś gość "Ojciec złodzieja" przedstawiłem sprawe, a on do mnie, że mam dzwonić na drugi numer ten co podany w aukcji, ja na to, że nie odbiera syn w ogole telefonu, a koles do mnie, że pewnie pracuje, ja na to, jak pracuje 24H? jak dzownie dziennie o różnych godzinach.. a koleś, że on mieszka na wiosce i może nie mieć zasiegu.. Jeba** Już mi nerwy puszczaja,,