Znaczy co miałeś ?? Nie strasz kolegi. Z tego co pisze to do objawów uszkodzonej uszczelki pod głowicą jest jeszcze daleko.Cytat:
Zamieszczone przez Lary
Wersja do druku
Znaczy co miałeś ?? Nie strasz kolegi. Z tego co pisze to do objawów uszkodzonej uszczelki pod głowicą jest jeszcze daleko.Cytat:
Zamieszczone przez Lary
Kolego płyn mam "Borygo" (do najlepszych raczej nie należy)Cytat:
Zamieszczone przez ELVIS
Będe musiał, się przejechać na pomiar CO2 w płynie.. Jednak myślałem, że nie będe musiał, mierzyłem ciśnienie na cylindrach jakiś tydzien temu, wyszło mniej więcej po 13.. troszke się obawiam:(
Gdyby była to uszczelka na jaki koszt mniej więcej, mam się przygotawać
Wachania temperatur, wymiana wisko i termostatu na chwile pomogło, dymienie na biało i wymiana uszczelki ze spawaniem popękanej głowicy. Tak pokrótce.Cytat:
Zamieszczone przez WojtekD
Nie znam kosztów do 2.8 ,ale przykładowo uszczelka pod głowice do tdsa kosztuje jakieś mniej więcej 200 zł ,dobrego producenta ,wymiana moge zapytać Piórkowskiego :)
Zapytaj, jak nie mi może potomnym sie przyda :)Cytat:
Zamieszczone przez ELVIS
Panowie, co jeszcze może być nie tak z układem chłodzenia, Mam Lpg..
Panowie miał ktoś jeszcze taki problem.. ? może pompa wody ?
Pytanie ......... płynu chłodniczego ubywa??
Nie ubywa, jak odkrece korek jest go więcej nawet, dopiero później znów zasysa.. :oCytat:
Zamieszczone przez mik231
Czy Ty czasem nie szukasz dziury w całym ??
Wojtku możliwe. - że jestem przewrażliwiony, ale z nowym termostatem i viskiem nie powinna temperatura być powyżej 100C.. Jest na dworze chłodno, a co będzie w lato? upalne dni 30-40C wtedy gwarantowane przegrzanie motoru :(Cytat:
Zamieszczone przez WojtekD