Cytat:
Zamieszczone przez Lary
No a jak myślisz co może oznaczać? ;D Indywidualizm. Począwszy od koloru nadwozia, wnętrza, po wyposażenie mocno odbiegające od standardowego. A czasami nawet stworzonego pod czyjąś zachciankę.
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez Lary
No a jak myślisz co może oznaczać? ;D Indywidualizm. Począwszy od koloru nadwozia, wnętrza, po wyposażenie mocno odbiegające od standardowego. A czasami nawet stworzonego pod czyjąś zachciankę.
Z tego co się orientuje, są 2 rodzaje individuala. W normalnym cenniku BMW poza opcjami zwykłymi są opcje individual, która po prostu są ze 2 razy droższe niż zwykłe. Ale wg mnie to taki udawany individual. Prawdziwy individual to specjalne życzenie klienta, żeby np. malować auto na kolor w ogóle niedostępny dla danego modelu, np. z innego modelu BMW, albo, co w ogóle jest czadem, zażyczyć sobie zrobienie listw ozdobnych z drzewa które rośnie nam pod domem. Fajne też widziałem opcje typu pikowane siedzenia :)
Nie napalałbym się jednak samym napisem individual, bo np. moja dziewczyna ma E36 Individual: jest to naprawdę bieda version (compact 316i, bez klimy, skór, itp), a jedyne co ma to specjalny turkusowy lakier (chyba atlantis blue), który w byle Hondzie można mieć bez dopłaty.
Posiadanie "zwykłego" BMW z gadżetami z poza listy seryjnego wyposażenia - czyli wyposażeniem indywidualnym jest fajne.
Posiadanie BMW z linii Indyvidual jest z pewnością jeszcze fajniejsze.
E36 pewnie nie każdego może zachwycać, zwłaszcza jeśli ma się obycie z BMW.
Kolega miał 328iT Indyvidual, drugi 325i MK Motorsport - tym pojazdom dobrych dodatków odmówić nie można, podobnie jak 328i Coupe Indyvidual które widziałbym na usługach u siebie
:6:57: