Fajnie macie :) Niestety czasowo nie dam rady do Was dotrzeć. Za dużo mam w tym czasie na bani :(
Ale miłej zabawy życzę :) :cool:
Wersja do druku
Fajnie macie :) Niestety czasowo nie dam rady do Was dotrzeć. Za dużo mam w tym czasie na bani :(
Ale miłej zabawy życzę :) :cool:
Wiesci z Sandry: na ta chwile termin 26-28.11 wyglada kiepsko - maja 100% rezerwacji wstepnych (na szeczscie dla nas nie wszystkie sa potwierdzone) wiec umowilem sie z pania z rezerwacji na telefon po dlugim weekendzie czyli na 15.11- wtedy bedzie ostatecznie wiadomo czy beda pokoje dla nas w terminie 26-28.11.
Opcjonalnie na dzien dzisiejszy wolne pokoje maja na 10-12 lub 17-19 grudnia wiec w razie "W" trzeba bedzie niestety przesunac termin spotu o 2 lub 3tygodnie.
Ja również mam rezerwację wstępną 26-28.11.2010 :)
widzę że ciężko się tam dopchać ale te wstępne rezerwacje jak nie są potwierdzone w ciągu paru dni wpłatami to znów się miejsca zwalniają dla następnych w kolejce więc myślę że po poniedziałku jak tylko okaże się że miejsca są trzeba natychmiast wysłać wpłatę.
Ale ta Sandra ma wzięcie - nie do wiary!
Niestety ale pokoje jakimi dysponuja w Sandrze na 26-28.11 to tylko 4-ki, na wszystkie 2ki maja juz potwierdzone rezerwacje, takze trzeba bedzie przesunac termin spotu na 10-12 grudzien (aktualnie w tym terminie sa jeszcze wolne pokoje).
Takze prosze zainteresowanych o jak najszybsze potwierdzenie terminu aby mozna bylo zrobic nowa rezerwacje.
Czy ktoś będzie 26-28.11 oprócz mnie ?
ja potwierdzam nowy termin.
1. Wiesław , Miki , Adaś.
2. ...
Na pewno ja będę :) tylko tak jak pisałem w hotelu obokCytat:
Zamieszczone przez olejus
Mam tam voucher więc już nie mogę się wycofać .
Będziemy już od czwartku więc w razie czego pisać albo dzwonić :D :D :D
Intactus
A ja wysłałem faxem godzinę temu prośbę do Kierwonika rezerwacji o możliwość wyrażenia zgody na zmianę terminu na 10-12 grudnia 2010 lub zwrotu pieniędzy.Cytat:
Zamieszczone przez intactus
No to ładnie na rozrabiałeś :hah: :hah:Cytat:
Zamieszczone przez olejus
jak jednak dostaniesz odmowę to dzwoń do mnie na miejscu :D :D :D
Intactus