Na początku było ładnie. Oryginalne Dopalacze, których jak się okazało właścicielem był znajomy z Leszna. Towary były oryginalne, dobrze opisane, po badaniach, były owszem drogie! Sam na początku nie omieszkałem spróbować. Jak chciałem kupić palenie to było to dobre palenie, które działało identycznie jak Holenderskie zioło, jak chciałem coś na imprezę to kupowałem dokładnie to co chciałem, produkty bezpieczne. Później nastąpił atak urzędników i tworzenie listy zabronionych środków. Z czasem im mocniej uderzali urzędnicy tym mocniej odpowiadali producenci. Nastąpił wysyp TANICH sklepów z kompletnym syfem po którym ludzie zaczęli się truć. Sam przyjąłem z zadowoleniem wiadomość, że chcą zamknąć te śmieci. Jeden z kumpli dostał na łeb od tych proszków za co nie dość, że dostał solidny wpierdal (aby ogarną łeb) to jeszcze stracił kolegów. Pamiętam jak jeszcze 3 miesiące temu znajomy chciał mi podać dżoja z tym ich niby paleniem nazwało się to różnie "Sztywny Misza" "Concret" "Czeszący Grzebień" itd. spojrzałem na niego i powiedziałem jedno: Jak będę chciał palić gówno jakie Wy palicie to sam sobie wytnę kawałek deski rozdzielczej i spalę a nie będę za to płacił!
Co do sposobu działania rządu w tej chwili, jest to kolejna paranoja i działanie kompletnie bezprawne. Pomysł na badanie i atesty na te środki to dobry kierunek działania ale to co wymyślili z sanepidem to paranoja rodem widywana tylko w naszym kraju. To zobrazowanie działania tego rządu w każdej możliwej dziedzinie. Już kiedyś opisywałem, że taki sam popłoch i burdel zrobili w wyrobach akcyzowych nękając tysiące firm w kraju wyssanymi z palca przepisami i kompletnie bezprawnym działaniem! Ogólnie ostatnimi czasy nie lubię cytować Jarka Kaczyńskiego bo nie podoba mi się to co się z nim dzieje po wyborach ale w jednym się zgadzam w 1000% Polska coraz bardziej zmierza w kierunku polityki Rosyjskiej i Białoruskiej jak zachodniej...
To problem Europy i wszystkich państw po za Holandią gdzie miękkie narkotyki są legalne... wniosek?? ZALEGALIZOWAĆ MARIHUANĘ!!! ;D ;D ;D ;D ;DCytat:
Mnie zastanawia jedno... dlaczego akurat Polska ma problem dopalaczy?