Hrabia ja nie wiem gdzie Ty się serwisujesz ale Twoje ceny są faktycznie olbrzymie.
Dlatego Twoje auto tyle Cie kosztuje ;)
Wersja do druku
Hrabia ja nie wiem gdzie Ty się serwisujesz ale Twoje ceny są faktycznie olbrzymie.
Dlatego Twoje auto tyle Cie kosztuje ;)
Podpore do 540 ori kupowalem za 270 zl. wymiana ok 100-150, zalezy gdzie ;) sluchajcie, a tez mam problem z xenonem, gasnie mi lewy, i to tak ze swieci raz dlugo, raz krotko i nagle zaczyna blyskac i gasnie.... wymienilem zarowke (na uzywana) i teraz duzo rzadziej gasnie... nie bardzo rozumiem :(
termostat 260 i podpora 220 czesci z srrwisu bmw auto fus w warszawie. wymiana termostatu 60 zeta wymiana podpory 300
wymiana podpory 300zl stary w aso serwisujesz? :D
:D :D
Cos czuje ze twoj rmeont mogl kosztowac polowe mnie j ... Najwazniejsze ze maluta jezdzi :)
badstuff: no ja tez to mialem :) wymiana zarnikow na nowe nie pomogla. a przetwornica dobra:) z tego co zostalo to zaplonnik do wymiany.
kolejny sukces temperatura opanowana zalozylem dzisiaj nowiutenki termostat i jest cacy. nastepne na liscie jest wymiana zarnika i zlikwidowanie dziwnego bicia pod samochodem (jednak to nie jest podpora dzisiaj sprawdzalem i podpora jest ok) moze ktos ma pomysl co to moze byc? dodam ze na dolkach tez czasami slysze ten dzwiek pod samochodem
Najczęściej niestety to są poduchy na amorkach... dźwięk przenosi się na budę i ciężko go zlokalizować ja mam podobnie trzeba wymienić bo jeszcze to mi tylko zostało...
zamki w masce wymienione. termostat juz jest zalozony wiec pokazuje jaka jest temperatura. xenonek swieci wymienilem zarnik i wszystko jest ok. poranne wycie zlikwidowane wymienilem olej w wspomaganiu. no i na koniec pukanie pod autkiem to wydechy (jutro sie za to wezme)