Graf 160 zł (metalowy wirnik), SKF 190zł. Przy takich cenach bez sensu jest pchać się w zamienniki firmy krzak.
Wersja do druku
Graf 160 zł (metalowy wirnik), SKF 190zł. Przy takich cenach bez sensu jest pchać się w zamienniki firmy krzak.
Heja!
Auto juz u mechanika i tu nastepny problem... 7ka stala u mojej <serce> na parkingu okolo 4 dni i w piatek wieczorem zabrala ja laweta do garazu. Dzis rano dzwoni do mnie mechanik i mowi ze wlasnie zabieraja sie za pracy tylko jest maly problem bo auto nie odpala - lampki sie swieca, przekrecasz kluczyk na START i nic - kontrolki nie gasna i rozrusznik nie kreci!
I tu moje dwa pytania: czy to mozliwe zeby immobiliser mogl sie rozkodowac albo zablokowac (??!!) albo tez dziwny zbieg okolicznosci i rozrusznik padl??
Ehhh....
Pozdrawiam,
Kuba
czerwiec, a czy ci mechanicy upewnili się, że aku jest sprawny? To co piszesz wygląda na dośc typowe objawy (czasem kontrolki się jeszcze palą ale rozrusznik już ani drgnie) - a z tego co pamiętam miałeś kiedyś problemy z odpalaniem.Cytat:
Zamieszczone przez czerwiec
Co do immo niech bardziej doświadczeni koledzy się wypowiedzą, ale wydaje mi się to mało prawdopodobne.
Heja Michal!
Dzis dzwonil moj mechanik i mowil ze trzeba od nowa zakodowac kluczyk, gdyz jak podlaczyl 7 pod komputer i wyskoczyl komunikat ze klucz nie moze polaczyc sie z autem takze jestem dobrej mysli.
Z gory dziekuje za pomoc!
Pozrdrawiam,
Kuba
Heja!
Auto juz pdebrane od mechanika - wymieniona pompa wody, krokowy i napinacz od klimatyzacji i przy okazji skasowane bledy, zniknela kontrolka poduszki i wymienione czujniki przy klockach :D
Dziekuje wszystkim za okazana pomoc!
Kuba