W niemczech kazdy kogo to dotyczy dostanie list do domu, niezaleznie ktorym jest wlascicielem. Ja bylem przypadkiem kolo Aso i sie zapytalem z ciekawosci. Z tego co slyszalem, nie dotyczy to wszystkich modeli e65.
Wersja do druku
W niemczech kazdy kogo to dotyczy dostanie list do domu, niezaleznie ktorym jest wlascicielem. Ja bylem przypadkiem kolo Aso i sie zapytalem z ciekawosci. Z tego co slyszalem, nie dotyczy to wszystkich modeli e65.
Zamieszam link do artykułu, wewnątrz jest drugi do dokumentu zawierającego nr VIN samochodów zakwalifkowanych przez BMW. Swój znalazłem. Chyba nie bedę czekał na zaproszenie, tylko podjadę jak Greg38.
http://moto.onet.pl/1628876,1,bmw-w-...ul.html?node=2
Pozdrawiam
To widać i u nas działa to w miarę normalnie, aż się zdziwiłem jednak mają jakiś rejestr pewnie z danych rejestracyjnych.
Już po naprawie, zmieniono mi wężyk podciśnienia ze zmodyfikowanym wentylkiem.
Ciekawi mnie czy to kampania tylko aut kupionych w PL salonie podaje ten rejestr - tylko 200sztuk ?!Cytat:
Zamieszczone przez toldi
EDIT: Zadzwoniłem właśnie do bavari i okazało sie że moje auto (mimo ze nie znalazłem mojego vin) jest objęte tą akcją - za tydzień jestem umówiony w aso..
Mojego na tym wykazie też nie ma, a co Ci powiedzieli w BAwarii i jaki koszt takiej zabawy?Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Zadzwoń (i to proponuje wszystkim) do najbliższego ASO i sie spytaj czy Twoje bmw jest na liscie. Kosztów nie ma, usługa jest wykonywana za darmo. Czas około godziny - tak powiedzieli.Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
Jutro będe w Katowicach to podjade i zapytam, aczkolwiek w tym artykule:Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
http://moto.onet.pl/1628876,1,bmw-w-...ul.html?node=2
pisze że tylko "aut wyprodukowanych w Niemczech" więc ja powinienem mieć z tym spokój- ale zapytać nie zawadzi :medit:
No i po akcji - zrobione :) Przy okazji sie dowiedziałem, ze jeszcze przeprogramowanie poduszki musze zrobic - również w ramach jakieś akcji przywiązanej do mojego auta hmm :)
Ja też pozwoliłem sobie zadzwonić do Bawarii Motors i po podaniu nr VIN zostałem zaproszony na akcję. Zrobione, przy okazji pooglądałem sobie nowe 7er - tiaaaa :D
Trochę ochłodzenia przyniosła pewna scenka rodzajowa w ASO. Byłem świadkiem jak na lawecie przyjechała nowa 7er - diesel - właściciel z pianą na ustach poinformował, że jak jeszcze raz mu to ku ... stwo nie odpali to im go osobiście przywiezie, zostawi przed salonem i zażąda zwrotu pieniędzy. Z tego co się zorientowałem autko ma 3 miesiące i więcej jeździ na lawecie do ASO niż po drodze :faint: