No i super :)
Wersja do druku
No i super :)
M@rcin ale żeby poznać to trzeba ruszyć ;D dobrze że wszystko udało sie przywrócic tak jak było :D
Zapytam przy okazji.
Orientujecie się, która wersja softu zadziała z MKIII i jest najnowszą wersją ze starym menu?
Ja tez mam pytanko, która wersja softu wyswietla na wyswietlaczu logo BMW po przekreceniu klucza w pozycje zapłonu ???
mati-e28,
Po wcisnięciu Menu-Ustawienia w prawym gornym rogu bedziesz miec wersje softu :)
Z głowy nie powiem graniczna z przed CD KAY a ta to chyba v17 ja mam MK III dokładane i miałem stary dziadowski soft po update musiała iść płyta z keyem więc soft musiał być starszy niż moje auto ;DCytat:
Zamieszczone przez cursor
A tak z ciekawości dla czego chcesz się cofać??
PS. Nie ma gwarancji czy też pójdzie wgrać dużo starszy soft (czekam na potwierdzenie)
------------------EDIT----------------------
U ruskich jest wersja v17.1 to będzie chyba to czego szukasz.
Cytat:
Zamieszczone przez Bezi
to co mi napisałes nic mi nie daje... wiem jaką wersje posiadam... interesuje mnie jaką najnowszą moge sobie zainstalowac i czy na małym monitorze tez wyswietli sie logo jak na dużym
Dzięki ja również miałem problem ze softem nie działał jak należy a jak zacząłem kombinować to wyczyściłem i wgrałem nowy według waszych instrukcji i lata jak nowy dzięki