-
Jeśli masz u siebie subwoofer (albo miałeś i zostawiłeś przewody) to sprawdź czy gdzieś się nie stykają te przewody. Miałem podobną sytuację i końcówka mocy w radiu przegrzewała się i dla bezpieczeństwa sygnał do obu był odcinany. Efekt był taki sam jak u Ciebie - radio działało, mp3 działało, CD działało, ale dźwięku nie było żadnego ;)
-
Jest tam taka mała przeróbka :]
Jest moment że działa a moment że wcale nic nie działa i ta kontrolka od radia gaśnie
http://image.bayimg.com/aapcdaaca.jpg
-
witam serdecznie, nie chce zaśmiecac forum i zakładac nowego tematu więc pozwolę sobie w tym temacie opisac swój problem. Mianowicie posiadam radio philipsa z nawigacją (nie wiem jaki to model radia ale moje E38 jest z listopada 1999). Radio wogóle nie działa, a nawigacja i TV działa z tym że jest obraz ale nie ma głosu w głośnikach. Jak podłącze słuchawki pod wyjście AUX to jest głos z TV w słuchawkach. Czy problem tkwi w samym radiu czy może to wina jednej z 3 skrzynek, które znajdują się w bagażniku po lewej stronie, a może jeszcze cos innego :059:
-
Hehe :D , proszę moderatorów o wykasowanie mojego wcześniejszego postu żeby nie zaśmiecac niepotrzebnie tematu. Dzisiaj dobrałem się do tunera radiowego Beckera i okazało się, że kostki były odłączone więc nic dziwnego że radio nie działało :] Przy okazji odkryłem że telefon nie działa również z tego samego powodu. Niemiec od którego kupiłem auto powiedział ze wszystko to odłączyli mu w serwisie bo coś rozładowywało mu cały czas akumulator, a oni nie potrafili stwierdzic co więc odłączyli prawie wszystko :| Teraz ja będę musiał dojśc do tego, narazie odłączyłem tylko czytnik navi bo wydaje mi się że silniczek cały czas chodzi. Może ktoś miał podobną sytuacje, jakieś sugestie?