Temat był omawiany na gorąco gdy auto miało premierę na targach w Shanghaiu i nie wiem co ma GC do 7er?? To zupełnie inny segment a GC będzie konkurencją dla CLS od Mercedesa...
Wersja do druku
Temat był omawiany na gorąco gdy auto miało premierę na targach w Shanghaiu i nie wiem co ma GC do 7er?? To zupełnie inny segment a GC będzie konkurencją dla CLS od Mercedesa...
O KURCZE! Piękna :oops: ciekawe jak wygląda w środku?
Obejrzyj sobie link który dodał Wiesław, mnie niestety środek rozczarował.
Ale to koncept, więc może się jeszcze zmieni.
Wolał bym środek podobny do F01, a tutaj poszli w kosmos.
Dokładnie - środek z Fki i miodzio. Ale E65 też w srodku super a 6tka juz nie jest taka powalająca i sądze że tutaj będzie podobnie...Cytat:
Zamieszczone przez tomcad
w x6, x5, f01, f10, jest prawie taki sam środek więc pewnie i w gran coupe też taki puszczą.
a tak moim zdaniem to środek 7er powinien być różny od innych modeli tej marki - tak jak w merolu np. a u nas wszystko na jedną linie idzie :/ Środek w f01 - świetny ale powinni wymyśleć coś nowego dla "rodzeństwa" 7mki
Czas się panowie przyzwyczaić do nowych samochodów. To już na prawdę kwestia najbliższych lat gdzie futurystyczne samochody będą podążać ulicami w tedy to GC będzie pięknym nawiązaniem do tradycji samochodowych ;D
Im więcej nowych samochodów z serii wypuści BMW na rynek tym szybciej e32 zdobędzie status samochodu kolekcjonerskiego :cool: ;) :hihi:
Racja ZOOFY, mi jeszcze 5 lat zostało i staram się o żółte tablice :D a co do Grand Coupe to świetny projekt, w przeciwieństwie do 5gt , x6 oraz x1 które mi jakoś nie podchodzą. Jak miałem praktyki w Mercedesie to akurat wtedy CLS wchodził na nasze salony i wydawało mi się, że nic mu urodą nie dorówna, ale Grand Coupe może to zmienić :)
Ale i tak historia modelu e38 mnie rozbawiła :what: a szczególnie koniec produkcji e38 Rok 2001: na widok zdjęć nowego, kontrowersyjnego modelu e65 klienci tłumnie ruszają do salonów aby kupić ostatnie sztuki e38. :x :what: ;D