oby to ta odma.czekamy na rezultaty po odbiorze z warsztatu.
Wersja do druku
oby to ta odma.czekamy na rezultaty po odbiorze z warsztatu.
Witam ponownie. Dopiero wczoraj miałem czas odebrać Bunię z naprawy.
Na szczęście skończyło się na wymianie odmy i przy okazji uszczelek pod deklami zaworów.
Odma 180 zł, komplet uszczelek 140 zł + wymiana ;)
Oczywiście wszystko jest teraz w porządku, autko nie dymi, a silniczek pracuje równiutko bez żadnych drgań.
Nie obyło sie bez małych niespodzianek po złożeniu ale niezawodny Sylwek7 telefonicznie zdiagnozował problem i po kilku minutach Bunia pracowała tak jak powinna.
Jeszcze raz dzięki wszystkim za dobre rady, pozdrawiam .
Oj dobrze macie w tej Wawie z S7, taki fachura to skarb.Cytat:
Zamieszczone przez Maniekk
Maniekk - nie ma o czym mówić ;)
Dobrze że udało się pomóc.
Szkoda że niektórzy uważaja że w sprawach technicznych Sylwki nie pomagają - jest jednak inaczej :)
Pokaż mi tego kto tak twierdzi ;D ;D ;D
Rozumiem , że teraz każdy :d kto pomoże zasługuje na miano :D pochwalenia siebie ??Cytat:
Szkoda że niektórzy uważaja że w sprawach technicznych Sylwki nie pomagają - jest jednak inaczej
Ooo -czyżby nożyce się odezwały?
Nic podobnego nie powiedziałem że należy się chwalić, a ja jestem tylko prosty zielony ludek :cool:
Po prostu Maniekk ma wóz sprawny. Zamiast się ucieszyć, pomimo ze nie przyłożyłes ręki do naprawy zabierasz głos. Potrzebnie?
My też jesteśmy zwykłe żółte ludki i czekamy na jakies poparcie faktami Twoich słów:
Chyba, że nie masz dowodów i napisałeś sobie to ot tak i na domiar złego zaznaczyło Ci się jedno słowo na czerwono :razz:Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Skąd te nerwy ? Przecież są uśmieszki w moim zdaniu i również cieszę się razem z Mańkiem , że pomogłeś (nie ma tutaj nawet drobiny uszczypliwości). A to, żeś Pan zielony to tak właśnie sam Pan chciałeś.Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Sylwku, z całym szacunkiem, pewne komentarze są zbędne.
I szkoda, ze sa na forum ludzie "pomagajacy" za kase.... ;(
Darmowa pomoc Kolegi z forum jest skarbem, dziękuję Ci Sylwku w imieniu społeczności forum. Doceniamy Twoja wiedzę i chęć pomocy. Po to jest forum, jeśli ma ktoś problemy, proszę pisać tutaj! Pomoże nam to wszystkim!
Ale to już off topic...wiec wróćmy do tematu!