-
Evan wzdluz auta idzie linia ,jest ona zachowana bo tak powinno byc i ponizej niej zaczyna sie delikatnie wypychac blotnik az do dolu wtedy mozna uratowac ten orginalnyn rancik na dole blotnika.Wiesz dokladni tez sie w to niewglebialem wiem tylko tyle co mi ten z BMW tlumaczyl.Wiesz mi sie to podoba ale sa gust i jak sam wiesz ;) :D
Ale spoko obejrzysz to na Zlocie i ocenisz :)
-
Nie no maciek ja nie mówie że to jest brzydkie-mi się podoba. Powiedziełem tylko że widziałem delikatne fale właśnie od tego rantu w dół. Ale ja jak zawsze się czepiam :D
Poza tym widziałem Twoje autko na zimówkach a na lato jest duuuuży rant więc inna bajka :D
Także nic nie mam do Twojego poszerzenia.
Pozdrowionka ;) :D
-
Ok,wiesz jade do zakopanego na narty od 4.02 ,przejezdzam kolo Ciebie?
-
...wiec ja mam tyl poszerzony i rand zwalcowany. robilem to na cieplo takim przyrzdkiem na walku ale nie wiem jak to sie fachowo nazywa. Lakier mi nie popekal i i wygladalo przyzwoicie, trzeba sie bylo dogladac. Problem byl taki ze tez mam dystansy i zaladowane auto tarlo tylem o opone. Teraz juz i tak nic nie widac, bo z czasem malowalem juz auto prawie dookola (wkurzaja mnie wieksze rysy i wglebienia a rozne ciolki chodza po parkingach) a oponka sie teraz schowala.
Pozdr.