Witam i popieram to co wyżej zostało napisane .
Wersja do druku
Witam i popieram to co wyżej zostało napisane .
dlatego myślałem też żeby ją odpicować i sprzedać ( płace tylko za części )Cytat:
Zamieszczone przez joe white
cały czas szukałem e34 525 w w manualu i z sekwencją
A co do wątku że to 1 auto i jak sobie będę radził to że za duże to na pewno odpada ponieważ nie boję się żadnej ciężarówki w wieku 15 lat jeździłem wywrotką a tato mnie ładował koparką jak korytowaliśmy plac pod kostkę
Czy nie za mocne ? mój tato ma pomoc drogową i jak to tylko możliwe siedzę w firmie i na wypadki z nim jeżdżę tak że wydaje mi się że jak siądę za kierownicę to będę czół jakiś respekt do takiego silnika bo trochę się tego naoglądałem jak to może się skończyć...
Zawsze możesz taką becie skrócić. Przecież tyle drzwi i kanapa są właściwie niepotrzebne. Będzie o jakiś 1 m krótsze. A z takim 3 metrowym autem to już powinieneś sobie poradzić.
Właściwiej jest tu powiedzieć : kapitalny remont = koszty, koszty i jeszcze raz koszty = nieopłacalne.Cytat:
Zamieszczone przez DoDominik
Witam
cześć!
przemyśl to jeszcze..
Cześć Dominik :D Nie gniewaj się ale ten kierunek naprawdę jest nie opłacalny :cool: Dlaczego tak pisze? Przerabiał taki kierunek mój syn i cieńko wyszedł na tym;).Po za tym :
1.Trochę za młodym kierowcą jesteś na takie autko ;) /nie gniewaj się/
2.Jak uda Ci się odpicować nie wierzę ,że nie będziesz chciał trochę pojeździć
3.Prawda, to Ty decydujesz i co zrobisz Twoja sprawa.
ok więcej nie będę :x :x
A Ty siedziałes w samochodzie podczas lądowania wywrotki koparką? Chciałeś opini to je masz, czarno na białym. Jeśli Ci się nie podobają kup i się martw. Czy masz doświadczenie w prowadzeniu samochodu prawie 5 m Ty tylko wiesz. Jeśli myślisz że eksploatacja 7 jest tania to jesteś w błędzie. Przemyśl koleżanek i kolegów posty i wyciągnij wnioski-oby dobre. I pamiętaj nikt Ci tu nie jest wrogiem i każdy dobrze Ci życzy.
witaj :)
Witam