Hmm a jak w środku ze 25 litrów benzyny to jest duże ryzyko z tym jechać do warsztatu i do ASO razem z 10 km? Już dziś z tym zrobiłem ze 20 km po mieście...Cytat:
Zamieszczone przez jarek88
Ile waży taki zbiornik pusty?
Pozdrawiam
Wersja do druku
Hmm a jak w środku ze 25 litrów benzyny to jest duże ryzyko z tym jechać do warsztatu i do ASO razem z 10 km? Już dziś z tym zrobiłem ze 20 km po mieście...Cytat:
Zamieszczone przez jarek88
Ile waży taki zbiornik pusty?
Pozdrawiam
hmm pusty no nie wiem 20kg może mniej ja bym nie ryzykował wiesz skoro jeden pas puścił drugi tez może być w nie najlepszej kondycji jak chcesz ale będzie problem jak zerwie sie drugi pas
W pyte... mi się też w końcu drugie mocowanie urwało :/ Bak sie trzyma, ale coś czuje że tak z bożej łaski :/ ASO na mnie czeka wreszcie tylko czasu brak... Ile taka obejma w ASO ??
60 pln bez zniżek ale zamawiać będziesz musiał. To teraz nie masz żadnej?Cytat:
Zamieszczone przez MichałS
Pozdrawiam
Witka
wątpię czy mają w ASO ,kiedyś pytałem to nie mieli ,musiałem sam dorabiać :)
60 pln mówisz , nie ma tragedii :) No nie mam ani jednej :( Nie mam zupełnie czasu a autko ciągle jeździ i pracuje... Tak wiernego autka to ze świecą szukać.. aż mi go żal ,że stosunkowo ona robi więcej dla mnie niż ja dla niej :D Ale musze ją w końcu jakoś odstawić i nie kusić losu... Zastąpi ją rower ;P
Mam nadzieje że bez kanału mi sie uda to zrobić ;)
Heh, pozdrawiam ;)
Chciałem odświeżyć temat.Pękła mi dziś jedna z obejm baku na stronach serwisowych troszkę zwariowali bo jedna kosztuje ponad 500zł.Znalazłem podobne obejmy tylko z bmw e38 czy będą one pasować.
Mi blacharz dorabiał 2 lata temu - cena byla z kosmosu i niestety z dostepnoscia bylo ciezko. Chyba musisz radzic sobie metoda chalupniczna.
A czy ktoś przerabiał obejmy z e38 po zdjęciach wyglądają bardzo podobnie.
Nie wiem jak jest z tymi z e38, ale ja do swojej e32 dorabiałem samodzielnie. Ważne jest żeby odzyskać te oryginalne haki ze starej obejmy, bo raczej ciężko na szybko zagiąć i zahartować stal w na wzór i w dodatku żeby się nie odginała. Jak już odzyskasz, to wspawanie tego do nierdzewnej bednarki (takiej od piorunochronu z dachu) to jest kwestia 10 minut :)