Forum jest po to, aby wyrażać swoje zdanie, ja to zrobiłam...Cytat:
Zamieszczone przez Guralbmw
Żaden szanujący się właściciel nie sprzeda dobrze utrzymanego auta za "psie" pieniądze. Więc to chyba logiczne, że e38 w cenie e32 nie będzie autem, które przyszłemu właścicielowi nie będzie sprawiało przykrych niespodzianek.Cytat:
Tu masz rację, ale co to będzie za pasja, jak kolega zakupi jedną z tych wymęczonych 7er i żeby doprowadzić ją do stanu użytkowania bądź jak napisałeś do perfekcji wpakuję w nią tyle mamony, że jak sobie wszystko przeliczy to by mu wyszła zadbana w dobrym stanie e38 z końca produkcji. Wiadomo każda 7er wymaga wkładu finansowego. Ale po co ma być to skarbonka bez dna?! I nie potrzebne nerwy?!Cytat:
Swojego posta napisałam po to aby kolega icebox uniknął niepotrzebnych nerwów przy doprowadzaniu któregoś z tych aut do ładu.
Na jakiej podstawie to wnioskujesz? Gdybym nie miała pojęcia nie zabierała bym głosu w temacie...Cytat:
Moja pomoc polega na tym, żeby odwieść kolegę o zakupu któregokolwiek z tych aut. Stąd moja opina na temat wyżej wymienionych egzemplarzy. Z resztą i tak zrobi jak uważa :) Ja osobiście nie wpakowała bym się w takie bagno na własne życzenie.Cytat:
W takim razie proponuję wypić melisę lub wziąć jakieś tabletki ziołowe na pewno pomogą :] Po co się niepotrzebnie denerwować ;)Cytat: