To dobrze wiedzieć, bo kto¶ próbował mi wcisn±ć 3 pinowy od innego auta a więc jest możliwe, że to 3 pinowy od przed lifta i w aucie po liftingu nie będzie działał.
Wersja do druku
To dobrze wiedzieć, bo kto¶ próbował mi wcisn±ć 3 pinowy od innego auta a więc jest możliwe, że to 3 pinowy od przed lifta i w aucie po liftingu nie będzie działał.
W miejsce 3pinowego (poiftowy bezstopniowy) nie da rady podlaczyc starego wentylatoraCytat:
Zamieszczone przez coboss
Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Dokładnie. Nie mam takiej opcji. Nie uda się
A jeszcze miałem cień nadziei ;(
No trudno... teraz mam urwanie głowy w firmie i na szczę¶cie jest chłodno jak znajdę czas to będę szukał usterki i zapewne innego wentylatora.
No niestety jak mój rozebrałem to sie okazalo ze 3 magnesy w ¶rodku sie rozleciały;/ gdzie¶ czytałem na 7er.pl ze forumowicz wyjal 1 i działał ale 3 to juz chyba ze dużo xD no i do tego mialem padnięty rezystor...Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Zakupiony juz nowy tak wiec mam spokoj na pare lat mam nadzieje.
Jezeli ktos bedzie potrzebował moj stary (obudowa czy cos to pisac na PW i wystawie na allegro czy nawet można odebrac osobi¶cie) Moze to komu¶ sie jeszcze przyda...
Miałem podobnie - 3 odklejone magnesy i upalony rezystor. Magnesy wklejone, rezystor zmieniony - ¶miga jak złoto. :)Cytat:
Zamieszczone przez dOOm_PL
NIe pierd***!! 8/ ja uznałem ze fuszerki nie będę robił wiec kupiłem nowy;/ no nic posklejam teraz stary i pcham na allegro:p
Ano tak jest, panie kolego... I to nie jedyny zreanimowany wiatrak. O tym wła¶nie pisał Sylwek7. Nie wiem, czemu naprawę nazywasz fuszerk±, skoro magnesy oryginalnie s± wklejane. Mniejsza o to. Masz nowy, sprawny... Pozostaje się cieszyć. :)
Bo widzisz różne magiczne sztuczki robiłem przy e36 ale dla mnie e38 to inna bajka bo nie zniosę ze cos mi nie działa w mojej 7ce. Nie sadziłem ze sie to będzie kupy trzymało i nie chciałem tego rozbierać za jaki¶ czas dlatego dałem sobie spokój.
Został mi jaki¶ dziwny dĽwięk przy ruszaniu (w innym założonym temacie) i roleta z tylu do zrobienia:) mam nadzieje ze nic nowego się nie zepsuje:)
No ale już trochę odbiegamy od tematu :P ja mam już przynajmniej spokój z wiatrakiem na jaki¶ czas:D
Jesli masz nowy oryginal to owszem bedzie spokoj ale jak made in china to lepiej zrob stary na ideal a sprzedaj ten "nowy"Cytat:
Zamieszczone przez dOOm_PL