Może dziwnie to zabrzmi :D ale na prawdę czasami baby za kierownicą powodują u mnie.. załamanie rąk.. :?
Wersja do druku
Może dziwnie to zabrzmi :D ale na prawdę czasami baby za kierownicą powodują u mnie.. załamanie rąk.. :?
Pokazuje to jak trzeba uważać na "niedzielnych" kierowców...
w zupełności się z Tobą Asiu zgadzam ;D Bardzo nie chciał bym znaleźć się w sytuacji kierowców, którzy jechali tym pasem co ta pani... Znam też nie lepszych gośći.Cytat:
Zamieszczone przez Asia
Ciekowe kiedy się zatrzymała - i czy dostała już należne 1000 punktów karnych za nieumyślne narażanie wielu osób na utratę życia.
Raz jadę z kumplem po trasie i mu opowiadam jak to widziałem podobny filmik jak Ty wstawiłeś, aż tu nagle po przeciwnej stronie, jedzie sobie skodzina poboczem pod prąd :hah:
http://motoryzacja.interia.pl/news/j...l-film,1534448
kolejny przypadek - bardzo straszny w skutkach niestety ;(
Zawsze byłam za tym aby od pewnego wieku jednak robic co roku badania lekarskie :( .
Dorka - sprawdź w statystykach ilu kierowców powodujących wypadki drogowe jest w wieku ponad 60 lat, a ilu w wieku do 30 lat.
Jak badania to wszystkich - jednych do okulisty, a innych do psychologa.
Wojtku ,masz rację ,prawie wszystkich by trzeba przebadać pod róznym kątem ,ale wtedy jeżdziło by tak z 10% samochodów :)
Może to jest rozwiązanie problemu korków ;D ;DCytat:
Wojtku ,masz rację ,prawie wszystkich by trzeba przebadać pod róznym kątem ,ale wtedy jeżdziło by tak z 10% samochodów :)