:| jedna przekleństwo i już ostrzeżenie? żałosne.. PozdroCytat:
Zamieszczone przez Supermen
Wersja do druku
:| jedna przekleństwo i już ostrzeżenie? żałosne.. PozdroCytat:
Zamieszczone przez Supermen
Co do czujnika nie wiem,czy mogl sie popsuc od uderzenia. Wiem, ze sterownik abs jest czuly na uderzenie i sprawdz dobrze, czy przyczyna nie lezy w nim
Dzięki serdeczne.. może mieć problem rzeczoznawca z tym sterownikiem aby uznać.. ale zoabczymy Pozdro:)Cytat:
Zamieszczone przez Guralbmw
Cytat:
:| jedna przekleństwo i już ostrzeżenie? żałosne.. Pozdro
Kolego na pewno nie tylko jedno wulgarne słowo napisałeś w swoim poście. :faint: Były co najmniej 4 :sad:
Poza tym proponuję jeszcze raz zapoznać się z regulaminem, który zaakceptowałeś przy rejestracji, a w szczególności z pkt 8. Tak na przyszłość, żeby unikać niepotrzebnych sytuacji.
P.S. Bardzo nieprzyjemnie czyta się takie posty, jak ktoś po pierwsze nie pisze zgodnie z zasadami polskiej ortografii,po 2 używa słów przyjętych ogólnie za obraźliwe lub wulgarne -::
Jechałeś lewym pasem ale po co?Od kiedy w polsce jest ruch lewostronny?Skoro chciał Cie wyprzedzić prawym to widocznie utrudniałeś ruch drogowy jadąc lewym pasem jak żółw i to Tobie się należy mandat!Lewy pas jest od wyprzedzania a nie do jazdy :faint: Ale prawo jest prawem (nie koniecznie sie z nim zgadzam w tym przypadku) i ja to wiedzę tak: lecisz lewym pasem 80km/h a koleś jedzie 100km/h i chce Cie wyprzedzić bo utrudniasz ruch ale Ty w ostatnim momencie skręcasz na prawo bo Ci się pas kończy zajeżdżasz mu drogę a on bezradnie może tylko hamować i w efekcie ci wjeżdżając w tyłek..W świetle prawa on jest sprawcą bo każdy co uderza w tył jest winny.Tyle że nie biorą pod uwagę takiego czegoś jak wymuszenie/zajechanie drogi.
Gdybym to ja jechał to spr by się skończyła w sądzie bo jak byś tak zrobił doszłoby do rękoczynów...
Moim zdaniem nie należy Ci się nawet 1zl bo nie znasz przepisów drogowych!!!
Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Nie bylo mnie na miejscu zdarzenia,ale z opisu sytuacji w pierwszym poscie mozna stwierdzic,ze Twoje przypuszczenia sa mylne. A co do rekoczynow, zawsze moze trafic kosa na kamien i co wtedy :P
Po co piszesz nie na tamat? jeżeli źle Ci się czyta to nie CZYTAJ! nic nie wniosłaś do tematu więc sobie daruj...Cytat:
Zamieszczone przez Lilka
Hehe.. to nie była autostrada tylko dodatkowy pas ruchu z lewej strony do wyprzedania tych po prawej.. miałem czysta droge, koleś zapie----ł, padało jak cholera koles nie wyhamował i się w bił w mój tył.. wieć nie gdybaj :)Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Może trochę szacunku do innych?Cytat:
Zamieszczone przez bialydaro
Odbijmy piłeczkę w drugą stronę, skoro nie pasuje Ci regulamin(skoro czepiasz się, że dostałeś warn, mimo, że zasłużenie) to po co go zaakceptowałeś i piszesz na forum?
Ja tylko dodam ze w przypadku takim jak jest podany w poscie na poczatku , bardzo latwo jest orzekac o winie . Auto jadace za , powinno zachowac bezpieczny odstep w razie hamowania . Jest bardzo malo przypadkow kiedy to uderzone auto jest sprawca wypadku .
Zgadzajac sie na regulamin, przyczytałem.Cytat:
Zamieszczone przez cursor
Tylko chodzi o to, że nie którzy w ogole nie pomagają tylko wtracaja się nie potrzebnie.. i potrafia tylko i wyłącznie pisać o regulaminie..