rzeczywiście ma wsadzone sterowanie szybami od angola ;D Nie sądziłem że da się to wsadzić odwrotnie :D
Wersja do druku
rzeczywiście ma wsadzone sterowanie szybami od angola ;D Nie sądziłem że da się to wsadzić odwrotnie :D
Jak widać się da ;D Za taką kasę to będzie się bujał aż rdza go zeżre :hihi: Niewiem czy dycha to nie za dużo...
Super to wygląda :x :what: Prawdziwy magik ;DCytat:
Zamieszczone przez komando
Te pierwsze cudo nowoczesnej techniki a raczej magika już było przedstawiane na forum , ale ma zacięcie bo już chyba te cudo to stoi ze 2 może 3 lata na allegro i dalej szczęśliwy nabywca nie może się trafić :hah: :hah:
Wybaczcie ale takiego sprzedawcę peda...ła, za wciskanie ludziom szrotów kłamiąc w żywe oczy, że to europejczyk, powinno sie likwidować w sposób :) ... wiecie jaki :)
ech Panowie co się nie robi dla kasy :roll:
Też mam takie zdanie. :-) Ale wbrew pozorom Pan jest bardzo miłym i sympatycznym starszym gościem :-)Cytat:
Zamieszczone przez Loszka
I to może wzbudzić czyjeś zaufanie i w ten sposób Jelenia ustrzeli -"miły starszy Oszust" chyba że nie wie co jest z tymi autami to inna sprawa ale jak wie to tak jak pisaliście wyżej!! :cool:Cytat:
Zamieszczone przez bitek-bitek
Nawet jeśli nie wiedział to się dowiedział od pierwszego oglądającego :)