A ja np uważam że to bardzo ciekawa przekładka.Osobiście bardzo bym chciał 750 manual.Cytat:
Zamieszczone przez Przemik
Wersja do druku
A ja np uważam że to bardzo ciekawa przekładka.Osobiście bardzo bym chciał 750 manual.Cytat:
Zamieszczone przez Przemik
Zapewne nie tylko Ty ale zrobiona tak jak byc powinno. Tez bym taka nie pogardził.Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Oczywiście zgadzam się z wami, że dobrze zrobione ma jakiś sens ale szansa znalezienia czegoś naprawdę dobrego jest jak 1÷1000 albo i mniejsza. Zresztą w takim 5,0 w manualu to sprzęgło pewnie co roku trzeba wymieniać a poza tym ciekawe jakie tam to sprzęgło włożyli, bo jeśli jakieś sportowe to z wygodą jazdy można się pożegnać.
Panowie od początku tematu zupełnie Was nie rozumiem ;P Wszyscy po tym aucie praktycznie wieszacie psy ale tak naprawde nikt z Was nie wie co siedzi w środku... Czemu już od razu sądzicie że to druciarstwo ?? Dużo gadacie i krytykujecie ale za puste słowa bez pokrycia to ja czegoś takiego zdzierżyć nie moge po prostu... A może ten ciekawy swapik jest naprawde fachowo przeprowadzony?? Dajcie sobie spokój z taką krytyką bezpodstawną bo nie chcąc nikogo obrażać na forum g..... widzieliscie a skreślacie autko i robicie antyreklame... Jechać, oglądnąć , przejechać sie i wtedy opowiadać ;)
P.S Jakby ktoś mówił snuł domysły to nie znam właściciela od razu mówie ;) Spotkałem to autko na allegro i mi sie spodobało że ktoś sie nie bał :D a tu na forum an wstępie czytam takie komentarze...
Ja nie napisałem że to druciarstwo.Mnie tylko zastanawia licznik z emki ale może gośc miał taka wizje tego licznika w tym miejscu.Ja też napisałem że jak by nie koła to całkiem ładny wóz