Skoro twoje 735i nie dalo rady "zamielic" nawet na piasku to radzilbym zajac sie diagnostyka silnika (bo widac ze polowy mocy nie ma) lub sprawdzic sprzeglo hydrokinetyncze w skrzyni ;)Cytat:
Zamieszczone przez technics
Wersja do druku
Skoro twoje 735i nie dalo rady "zamielic" nawet na piasku to radzilbym zajac sie diagnostyka silnika (bo widac ze polowy mocy nie ma) lub sprawdzic sprzeglo hydrokinetyncze w skrzyni ;)Cytat:
Zamieszczone przez technics
Nie wierzę. Jawnie go namawiacie do palenia gumy. Brak słów a mój komentarz jest jak najbardziej na miejscu.
BOSS silnik mam w rewelacyjnym stanie tak samo jak i skrzynie . Nie wydaje mi sie zeby tu tkwil problem .
temat powinien zostać zamknięty i skasowany wstyd ludziska.
Jeszcze nie. Nie ma powoduCytat:
Zamieszczone przez Zdzira 850I
Wstyd to z konia spaść.
Chce palić gumy niech pali.Nauczy się i juz więcej nie bedzie chciał palić gum.
Po co zaraz jakieś teorie.Kolega zadał pytanie i chciał dostać odpowiedz.jego auto jego wola.
-koniecznie wyłącz kontrole trakcji :hihi:
-za mało piachu na asfalcie ,podsyp troche piasku-plaża jest blisko :x
-jeśli masz kick to go wciśnij tylko poczekaj,aż auto sobie troche ruszy i dopiero na gaz (troche bezpieczniej dla skrzyni)
-jeśli nie będzie zrywać przyczepności to naciśnij przy ruszaniu delikatnie hamulec by przednie szczęki troche przytrzymaly przednie koła
-pamietaj by robić ten eksperyment na rozgrzanym silniku
-jeśli nie zamieli to nie ma tam 3.5 lub połowa koni uciekła :hah:
P.S. Skrzynia automatyczna nie jest do tego przeznaczona i napewno już nie 7 !!! :razz: :shock: 8/ ;( ale powodzenia ;]
Zdzira w zupełności popieram Twoja wypowiedź. Gosc chce palić gume elitarna wersja 7 a tu takie zachęty. Brak słów.
Kolego "rodzina" to odpowiedź na pytanie-nie zachęta :) doczytaj p.s. na samym dole. Też jestem przeciwnikiem upalania takiego auta..! Ale jak ktoś ma kaprys lub jest ciekawy chodź nie wiem czego to ma odpowiedź. Jak ktoś ma fundusze to może kupić ustawę rządową , nie tylko e32 w automacie do upalania ;) i jak już piszesz o dziecinnym zachowaniu to poczytaj wszystkie swoje posty i je zmień, p.s. każdy użytkownik forum ma swoje imię i nick również po to byś mógł go użyć do formy osobowej bo "gość" niedzielny to tygodnik katolicki :cool: co do kręcenia bączków to na parkingu po 22 jak spadnie śnieg to normalna rzecz.. Na biedronkowym kolo mnie czasem trzeba w kolejce stać by muć na nim się zakrecić tyle betonów przyjezdża i nie tylko serii 3 i 5. Twoja odpowiedź jest głupia jak sam przyznałeś i żenująca na normalne i na miejscu pytanie zadane przez Technicsa. Po co zaśmiecasz forum głupimi odpowiedziami ?? :faint: :faint: :faint:
Ale ja nie mialem na myśli Ciebie. Tylko ogolem. Dla mnie palenie gumy 7 to dziecinne zachowanie. Owszem moze [...] sie nauczy rozsądku jak uszkodzi skrzynie czy most [w opisanym przypadku gościowi padła skrzynia i zablokowała most, ktory sie rozsypał] ale chyba nie o to chodzi by gosc uczył sie na błędach innych.Cytat:
Zamieszczone przez Z00FY