Przecież nie odkrywasz nowego świata,jedz i obejrzyj z jednego miasta jesteście.Cytat:
Zamieszczone przez mat
Wersja do druku
Przecież nie odkrywasz nowego świata,jedz i obejrzyj z jednego miasta jesteście.Cytat:
Zamieszczone przez mat
Nawet nie zwróciłem uwagi,tym bardziej nie masz co pytać jak masz wózek na miejscu.Jedź i oceń.U hubusa auto było ładne i warte uwagiCytat:
Zamieszczone przez ACS
Spodziewać mozesz sie wszystkiego! Moze byc po kilku wypadkach a moze byc w jeszcze lepszym stanie niz u poprzedniego właściciela. Nie oczekuj ze ktos Ci napisze stary bierz i nie patrz lub cos podobnego. To samochód wiec zapewne byl uzywany i trudno dzis powiedziec co sie mogło z nim dziać przez ten czas. Nie pozostaje nic innego jak zapakować 4 litery do samochodu i pojechać oglądnąć- jesli nie znasz sie, nie jestes pewny swojej oceny wez kogos kto sie zna.Cytat:
Zamieszczone przez mat
Gdyby nie ta felga zakochałbym się od razu ;)
no, przecież nie zawracał bym wam gitary gdybym mógł ją dziś obejrzeć. Gadałem i gość mówił ,że dopiero jutro jest możliwość obejrzenia. Dlatego pomyślałem ,że napiszę ,a nóż widelec się dowiem czegoś wcześniej :)
Trochę czasu już jest na allegro.
mimo nie dociągnięć kupiłem. Cena dużo niższa niż ta na allegro. Auto jak najbardziej do wyprowadzenia na ludzi. ;)
No to pozostaje tylko życzyć szybkiego doprowadzenia do stanu używalności i bezproblemowej jazdy :)
I prosimy o zdjęcia. I Zyczymy miłego użytkowania.
no no pisz co i jak bo tez jestem ciekaw w jakim autko jest eraz stanie:(
p.s ach ten sentyment do tego auta