20" Alpiny ? :roll:
;D
Wersja do druku
20" Alpiny ? :roll:
;D
................
Łukasz,spokojnie...
Tam nawet nie ma obrotomierza żeby się nie stresować o co mówić o szerokim kole i oponie...
Dzisiaj mi Maciek wysłał cytat:
"Witam. Zauwazylem dzisiaj jedna rzecz. Mam silniczek 1.6, wiem to nie duzo ale jako ze dzisiaj bylo mokro to chcialem sobie zamielic oponkami przy ruszaniu. No i nie da rady Gaz w podlodze a on nic Czy 1.6 ma na prawde taki maly moment ze na mokrej nawieszchni nie mozna zerwac czy moge miec jakis problem z przeniesieniem napedu?"
Żeby nie wiem jak był piękny wóz to nie dostarczy wrażeń bo to nawet nie brzmi jak BMW(R4) I taka prawda ;(
Może kogoś tym zdenerwuję ale taka prawda.Tak jak w 7er nie powinno być silnika 7.. ...(po kropkach da sie odczytać)
P.S- nie będę zaczynał tematu bo wiem że to dla nie których drażliwe :hah: i mogę dostać ostrzeżenie ;D
pozdr <lol2>
....................
Dzuda fakt 1.6 to mikser ale jak ma tylko śmigac tu i tam i po coś,gdzieś i nieważne jak to jest ok :cool: ale e30 mi się zawsze wkręcały...sam chruję na cabrio + gleba + BBS RS w full polerce i gdzies z 9,5j z tyłu szerokości ;D i nawet 1.6 może byc bo i tak będzie wolna jazda :cool:
..7ka -bardzo mądry wybór :P
................
Dla mnie E30 zaczyna się od 2,5... tyle mam do powiedzenia ;)
E30 nie kupuje się do jazdy... tym bardziej jak się ma E60 :P
Chyba że kupić 316/318 i swap... i..Intactus mnie zrozumie...
E30 to nie jest rarytas a tym bardziej 1.6.....Alpina owszem ale nie zwykłe 1,6<lol2>
7ka nie powiedział ile zapłacił ale 1200E to jest paranoja... :faint: i jeszcze golas!
Mogę dostać bana od Twojego przyjaciela :hah:
Ale E30 nie jest do jazdy,bo ten wózek do czego innego jest stworzony...(Aurel wie o co chodzi,m30b35 w E30 będzie sobie nie długo radził w moich rękach ;) )
Dzuda.... :faint: Z całym szacunkiem, ale pitolisz bez sensu.... Skoncentruj się na walce i nie pij więcej ;)
;) Nie piję :P
1.6 to oszczedna jednostka , tu nikt nie mowil ze to jest pocisk Bö nie jest i doskonale zdawalem sobie sprawe kupujac to auto.
Auto codziennie wozi moje 4 litery do pracy , sklepu itp
530i spala sporo wiecej Pb od kultowej 316 E30
nie mam nawet zamiaru sprawdzac ile poleci na maxa lub sie scigac.. To Auto - zabawka .. Hobby?
Byc moze kiedys najdzie mnie ochota na swap .. Jak narazie nie potrzebuje go bo nie wykorzystuje
obecnych Koni mechanicznych stojac w korku lub jezdzac ulicami z ograniczeniem od 30 do 80 km/h ..
Nie zapominajmy ze to Auto jest z lat 80 ..
Felgi Lukasz BBS tylko mnie interesuje RS lub RM dowiedzialem sie wlasnie ze max wchodza 8,5 przod i 9,5 tyl ;D
tylko ze cena takich to masakra.
W najblizszych planach to wymiana hamulcy ŕ optycznie to Shadow ;)