BMW żadnych luzów nie toleruje ,ale to już pewnie wiesz więc wszystkie musisz wyeliminować. Inaczej tego nie widzę :)
Wersja do druku
BMW żadnych luzów nie toleruje ,ale to już pewnie wiesz więc wszystkie musisz wyeliminować. Inaczej tego nie widzę :)
@miro
a ja do G11 dostałem letnie Nexeny :/
Ja jezdziłem w e65 w lato na Nexenach i byłem mega zadowolony. W Frankfurcie w salonie BMW nowe stały na Nexenach. To mnie wtedy przekonało ,że warto spróbować.
Ja też miło wspominam Nexen.Mimo ze były stare i zjechane to ML jechał na nich jak po sznurku.
Ok. Wszystko jasne.
Kończymy ten OT.
[emoji106]
Panowie glupia sprawa, skonczylem odbudowe kolejnej e38 i drazni mnie pewien szczegol. Z kazdym odpaleniem samochodu wyswietla mi na navi menu zmieniarki a nie komputera. Trzeba przelaczac za kazdym razem. Nic nie dokladane nic nie przerabiane. Bylo tylko dem-zam. Moze ktos pomoze?
Problem rozwiązany. Tylni krótki wahacz miał spory luz. Pytanie kolejne, czy ten panel jest z polifta ? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9b6ce9e802.jpg
Ale brudno :D
Trafiła się kanapa grzana tylna, czy przełączniki są poliftowe ?
Wiem czemu sie zastanawiasz, bo po lifcie zmienili regulacje przednich grzanych. Tylne przed i po byly z pokretlami, wiec moze być po lifcie.