Szatann no no no........ jak będziesz się ze mną drażnił to Ci wtryski padną ;-)
Ps: nie słyszałem żadnej rozmowy że Arkadia jest fajna wręcz przeciwnie każdy narzekał :-)
Wersja do druku
Szatann no no no........ jak będziesz się ze mną drażnił to Ci wtryski padną ;-)
Ps: nie słyszałem żadnej rozmowy że Arkadia jest fajna wręcz przeciwnie każdy narzekał :-)
Paweł znów cwany gapa :P doturla się swoją czarnulą :P
Moją czarnulę reanimuje wielki elektronik, żeby mi fochów nie robiła z odpalaniem. Jak się uwinie do jutra do popołudnia to wbijam.
Ze względu na pogodę o 18 może potwierdzimy stadion.
Wysłane z mojego C6603
U mnie nie wiem jak to będzie wyglądać bo mam dentystę o 18:30 a z opuchniętą gębą ciężko będzie mi mówić z Wami :tongue:
Spotkajmy się pod Stadionem o tej 20 tak jak było ustalone i jak będzie zła pogoda to wszyscy razem polecimy gdzieś pod dach
Ok
Wysłane z mojego C6603
A więc ostateczna wersja, wszyscy spotykamy się na stadionie o 20.00, a potem zobaczymy czy zmieniamy miejsce.
Wysłane z mojego C6603
Tak.......tak jak było ustalone, w sezonie tzw letnim miejscem od którego zaczynamy jest Stadion Narodowy i w razie W szukamy alternatywy.....
Moja u mechanika, jak zdąży zrobić to wpadam, ale z syfu nie uda mi się jej ogarnąć, bo przed 19 dopiero mi odda.
nie przejmuj się, żona jedzie wcześniej z córką do dentysty, mają dystans do pokonania w obie strony ok 10 km, a samochód będzie wyglądał jak by 5-iu chłopa jechało w podroż 500km (tzn mały syfek w środku ) :)
Ja mam uwalony na zewnątrz bo byłem wczoraj w warsztacie i widziałem. A już na ostatnim spocie ktoś życzliwy napisał mi brudas na bagaju :D:cool::confused:
ja wczoraj swoją wypucowałem i podkurzałem dokładnie z trzepaniem dywaników i szorowaniem foteli :).
A propo patrzę na aurę za oknem i proponuje spotkać się od razu o 20 gdzieś pod dachem.
Ja wczoraj specjalnie pięknie wypolerowałem auto żeby dziś na spocie nie narobić wstydu i jak widać wszystko na darmo...
Mat88 to jest dobry pomysł, ale pytanie czy każdy to odczyta w czas na forum? Dlatego napisałem wyżej, że 20 Stadion i lecimy tam gdzie ustalimy...
przed którymś ze spotów prawie każdy namiętnie obserwował forum ;)
Dooopa, bendyks w rozruszniku kończy się i zawiesza. Auto zostaje u mechanika. Szit :mad:
Muszę sobie odpuścić spota
paaada, ja nie wiem czy sie wyrobie, ale moze jednak arkadiaa:) tam sucho bedzie i spokojnie ....
Gdzieś pod dachem najlepiej
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Moje zdanie znacie :D
W Arkadii zawsze cicho i spokojnie... :)
Tylko konkret gdzie? bo jest kilka miejsc, Tesco fieldorfa, Carreforur Powstańców śląskich, Arkadia. Bo leje jak z cebra :/
Może faktycznie arkadia ? ;)
Koledzy musimy coś ustalić na stałe bo robi się bałagan, nie chcę się rządzić ale kiedy decyzje podejmuje kilka osób to zawsze tak wyjdzie że jeden chce to a drugi tamto...... U mnie nie pada ale jak się tak boicie deszczu to Tesco przy Fieldorfa też może być tylko nie wiem co to za problem podlecieć na Stadion i potem pojechać razem do Tesco......chyba lubimy jezdzić swoimi Bumami!!!!!!
To spotkajmy się w tesco na fieldorfa od razu. po kiego grzyba jeździć na narodowy skoro od razu można do tesco ?
Zróbmy tak jak napisałem wyżej - pojedźmy pod Stadion na 20 i stamtąd polecimy pod jakiś dach (pewnie tym razem na Tesco).
Następnym razem będziemy robić listę i każdy w nawiasie będzie pisał jakie miejsce awaryjne mu pasuje (pod dachem) na wypadek gdyby była zła pogoda na zewnątrz. Oczywiście większością głosów zadecydujemy. Póki co - zakładać kurtki, grzać fury i pod Stadion. Joł
Edit. Dobra ustawmy się na Tesco od razu o 20.
Dobra Tesco!!!!!!!
No i to ja rozumiem :)
Zajebisty spot - tyle ode mnie :D
Następny ustalamy na 11.06 Stadion Narodowy (w nawiasie typy wyjsc awaryjnych na wypadek złej pogody), tak żeby się jeszcze spotkać przed wyjazdem do Ślesina.
Lista chętnych
1. Pawel'88 (Arkadia)
Spot bardzo udany, pozdrawiam wszystkich.
Były pytania odnośnie wycierania samochodu po myciu, ja posiadam bardzo fajny ręcznik do tego który jest m.in w tym sklepie:
http://www.pielegnowacauto.pl/
lub
http://detailershop.pl/
dokładnie to będzie ten:
http://detailershop.pl/Fluffy_Dryer
po wytarciu przecieram quick detailer-em który podbija kolor samochodu
http://detailershop.pl/pl/p/Poorboys...-QD-473-ml/336
a na plastiki zew
http://detailershop.pl/pl/p/Shiny-Ga...orer-250ml/997
bardzo dobrze to się trzyma na aucie i nie zmywa się nawet po kilku myciach na bez-dotyku.
Może komuś przydadzą się te informacje. Jest jeszcze kilka innych ciekawych rzeczy które testowałem i bardzo fajnie działają.
A ja będę oryginalny
1. Pawel '88 (Arkadia)
2. Baja ( może CH Reduta)
Wysłane z mojego C6603
3. Mat88 (Arkadia) ;)
Spot czerwcowy:
1. Pawel '88 (Arkadia)
3. Mat88 (Arkadia) ;)
4. mario80 (Baja, czerwiec to już pogoda powinna być igła, więc może na dachu parkingu w Blue City?? też mogłoby być super) :-)
jak najbardziej jestem za, tylko resztę trzeba przekonać :)
Spot czerwcowy:
1. Pawel '88 (Arkadia)
3. Mat88 (Arkadia) ;)
4. mario80 (Baja, czerwiec to już pogoda powinna być igła, więc może na dachu parkingu w Blue City?? też mogłoby być super) :-)
5. Patromierz (Blue City mi też pasuje, Tesco Fieldorfa też git)
1. Pawel '88 (Arkadia)
3. Mat88 (Arkadia) ;)
5. Patromierz (Blue City mi też pasuje, Tesco Fieldorfa też git)
6. MC1 (Tesco Fieldorfa, Blue City może być tylko.......)
główną miejscówką jest Stadion Narodowy a miejsce awaryjne jest ustalane na wypadek złej pogody więc jeżeli będzie padał deszcz to i tak na dachu nie postoimy.......(chyba dobrze myślę)
PS: a spot znowu suuuper.....;-)
Macku nie denerwuj, to jest ustalane miejsce na wypadek gradobicia, snierzycy lub powodzi, a głównym miejscem jest Stadion
Wysłane z mojego C6603
Spoko spoko nie denerwuję się tylko....... dach na złą pogodę to chyba się nie nadaje.
Tam jest druga opcja pod dachem, z tego co pamiętam są tam 3 lub 4 kondygnacje
Wysłane z mojego C6603
Ja ogólnie rzecz biorąc to się dostosuję.
Koledzy przypominam tym którzy byli na ostatnim spocie i informuję tych kolegów których nie było że kolejny
WARSZAWSKI SPOT 7er odbędzie się dnia 11.06.2014r godz. 20.00 Stadion Narodowy
1. MC1
2.
Zapraszamy.......