To pozostaje pytanie, jak taki efekt osiągnąć- bo właśnie na takim mi zależy.
Wersja do druku
To pozostaje pytanie, jak taki efekt osiągnąć- bo właśnie na takim mi zależy.
EDIT:
Sorki za zamieszanie , faktycznie w pozycji 0 palą się dzienne :(
Szybkie pytanie
Nie mam modułu RDC ani czujników i całej reszty ale może się da zakodować żeby to działało z czujników DSC i ABS jak w E60 np
Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka
Nie ale mogę zakodować w każdej chwili
Właśnie chodzi o to, że nie powinieneś musieć nic kodować. W tym pod-menu gdzie się wyłącza DSC po prawej stronie powinno być RUN-FLAT. Włączyć możesz to tylko na postoju przy odpalonym aucie. Najpierw wyświetli, że system się inicjalizuje. Ja zawsze chwilę czekam i potem normalnie jadę i więcej tego nie ruszam. Trzeba to tylko od nowa kalibrować jak się dopompuje/zmieni koła.
Niemam właśnie tego w menu
Mogę napewno zakodować w NCS żeby było widoczne ale czy będzie działać czy jeszcze coś nie trzeba kodowac
Jaki masz rok produkcji?
Ciekawi mnie czym się różniły modele z czujnikami w kołach i modułem oddzielnym RDC
Z tego co widzę np rocznik 2002 kwiecień ma kod 265 Tyre Presure Control RDC z modułem RDC i czujnikami a nowsze już jak pisałeś 251 Runflat Indicator
12/2003 i mam to na liście standardowego wyposażenia.
Jak będziesz coś kodowal podeślesz mi Twoje . trc z modułu DSC? Bo w MMI tylko jedna opcja jest właśnie od Flat Tyre Jeszcze gdzieś szukać opcji od tego?
No spoko, ale to może potrwać, bo od jakiegoś czasu mam lenia i się z kompem do auta nie zbliżam :D
Edit: w MMI na ekranie, czy w MMI jak kodujesz? Jak na ekranie, to to jest właśnie to, czego szukasz. Ja się pomyliłem nazywając to Run-Flat, powinno właśnie być Flat-Tyre.