Rownież nie lubię tzw klinu, lecz jest to auto które czasami ma kpl osób z bagażem i wówczas byłby problem...
Jezeli trafi się ciekawy gwint na tył to wówczas napewno zejdzie z 1,5cm ;)
Wersja do druku
Za każdym razem jak patrzę na to auto, to mi się gorąco robi...:) I z dodatkowym zapałem schodzę do garażu, aby działać przy swoim bydlątku:) He he - musimy się nakręcać;)
Odświeżenie tematu :)
http://bmw-syndykat.pl/grabol-e38-740i/
piekne bmw :) może air ride?
Nie wiem czy ten temat umarl, bo ostatni post z tamtego roku, mam nadzieje ze nie. Akurat teraz mam E60 i nawet mi sie podoba, ale im wiecej patrze na ta E38, tym bardziej moja beemka przypomna mi kupe na świecących felgach :D Te starsze beemki to jest to... nie ma mowy musze miec E38. A ze tak spytam nie sprzedajesz moze tego auta?
Z tego co wiem jest do sprzedania - 45kPLN
Aktualnie 7er jeszcze śpi zimowym snem, ale juz niedługo ;)
Brak pomysłów/potrzeby na kolejne WIĘKSZE ;) mody, dlatego, jeżeli trafi się ktoś konkretny to zmieni właściciela.
-sam nie jestem pewny tego co mówię... ;)
45k pln? Obawiam sie ze nikt u nas w kraju tyle za nia nie zaplaci. "Bo za tyle można mieć polift E65", tak powie 90% klientów szukających BMW, a reszta nie ma tyle kasy zeby kupic mimo że woli E38 od E65 :D
Poza tym mimo wszystko i tak sadze ze 45k to jednak troche zbyt duza cena. 2 lata temu moj znajomy kupil 735i e38 1996 w stanie naprawde pięknym, środek wcale nie zużyty. 300.000 prawdziwego przebiegu, nigdzie nie malowana... i dał 14.000zł sprowadzona z rzeszy :) ale chlopak mial farta co nie miara zeby za takie smieszne pieniadze taki samochod wyrwac.
PS: Co do auta... jakie zawieszenie masz teraz? Tzn na koncowym przepieknym setupie na 19 calach ?
"Rzecz jest tyle warta, ile ktoś chce za nią zapłacić" - znalazł by się i dla niej nowy właściciel, ale gdzie ta E38 będzie miała lepiej niż u Grabola :smug: