-
1 załącznik(ów)
W związku z tym, że od świąt w mojej chałupce ciągle ktoś choruje (na przemian dzieciaki i ja) nie załatwiłam dotąd sprawy z węglem/drewnem.
Zima nie była taka ostra i myślę, że w tej sytuacji najlepszym rozwiązaniem będzie przekazanie Pani Agnieszce pieniędzy na leczenie. Jestem pewna, że wykorzysta je dobrze.
Myślę, że dzisiejszy dzień jest dobrym dniem na przekazanie tak miłego prezentu z :kwiaty: od nas ;DZałącznik 5385
-
Z wielkim smutkiem zawiadamiam Was moi drodzy, że Agnieszki pogrzeb odbędzie się jutro (sobota 11.04.2015r.) o godzinie 13:00 w Juszczynie pod Wrocławiem. Przegrała walkę z rakiem po blisko 4 letniej walce. Wiem, że nasza pomoc była dla niej bardzo dużym wsparciem i dawała jej dużo siły do walki (nie myślę o wsparciu materialnym chociaż myślę, że dzięki materialnemu wsparciu miała troszkę więcej spokoju i mniej zmartwień).
-
-
Życie... Pozegnam ją od wszystkich pomagających w tym od nas. W tym roku byłam wolontariuszka właśnie u Agnieszki i papaczkowa pomoc dała jej bardzo dużo wsparcia. Dosłownie dodała jej dużo siły i do końca dziewczyna się nie poddawała. Ostatnio pisalysmy my BW czwartek i pisała ze będzie dobrze i ze musi odpocząć.
-
-
Basiu jeśli możesz podac numer konta na PW to dorzucę się do kwiatów. Wiem późno już , ale chociaż jeszcze tyle człowiek może uczynić .