Dzi¶ rano - tuż przed 8:00, Warszawa, Puławska kier. Piaseczno.
Srebrna E38 przedlift ze zmienionymi ¶wiatłami przód na "chromy" + tylne LED (prawa nie ¶wieciła).
Nie znam człowieka, tablic nie spamiętałem...
Wersja do druku
Dzi¶ rano - tuż przed 8:00, Warszawa, Puławska kier. Piaseczno.
Srebrna E38 przedlift ze zmienionymi ¶wiatłami przód na "chromy" + tylne LED (prawa nie ¶wieciła).
Nie znam człowieka, tablic nie spamiętałem...
dzi¶ ok 17.30 na wylocie z Nysy granatowe e38 pozdrowiłem awaryjnymi kolega dał po długich skręcił na orlena
Dzi¶, ok. 16:20 Katowice przy SCC czarne e65 na katowickich blachach. Kto¶ z forum? :)
W poniedziałek znów spotkanie z czarnym E32 na SPI. Tym razem prowadził facet, jechał z dzieckiem. Ale na forum to go chyba nie ma, bo by się już odezwał? ;]
Z tego co jeszcze zauważyłem w lusterku, to bodaj kierownica na szczycie obszyta była na biało :D
Widuje je w Piekarach, ale jako¶ zawsze nie ma czasu żeby się zatrzymać i zagadać ;p
-------------------
Dzi¶ kolejne spotkanie :D tym razem e65, czarne na gliwickich blachach w okolicach 16:15 na Rojcy w Radzionkowie.
Wczoraj na trasie z Torunia do Włocławka czarne e66 na tablicach CTR.
W Łodzi granatowe e23
Dzi¶, okolice Szczekocin jako¶ koło 11, czarne lub granatowe e38 fl na radomskich blachach. Kto¶ z forum? :)
Dzisiaj, ok. 21. Srebrne E38, na tablicach SY, trzymałem się na ogonie prawie cał± drogę od Tarnowskich Gór do Bytomia (DK11), na Stroszku nasze drogi się rozeszły. Kto¶ z forum?