STO LAT ! :peace:
http://www.youtube.com/watch?v=MBtWGKU1VYc
Wersja do druku
STO LAT ! :peace:
http://www.youtube.com/watch?v=MBtWGKU1VYc
Kaczy .... wymiatasz ;) iAL ;) Nie myślałeś aby spróbować zastąpić Krystynę Czubównę :cool: No no e32 na 'dywanach'. Taka mała uwaga, jak chcesz bawić się w nagrywanie filmików to zainwestuj w sprzęt ;) 7er ciekawie chodzi.
Kużwa kaczy , masz fantazję ,ale masz tam hasiok :dirol:
aj chłopaki spartoliłem z jakością bo nie przestawiłem na lepsza chociaż mój sprzęt jest teraz conajmniej śmieszny aparat 6mpx nawet w biedronce widzialem ze byl tam jakis lumix 14mpx :D
Ale właśnie myślę o zakupie kamerki albo przynajmniej lepszego aparatu ;)
A co to hasiok elwis? achh juz wiem chyba chodzi o śmietnik. no istotnie ten garaż to istny śmietnik ale nie ma sezonu by sprzątnąć :P
No a żebyś wiedział Jakub sam byłem pod wrażeniem moich zdolności lektorskich :P
He he ,to po śląsku ,poszukaj w necie :)
Wiem wiem właśnie tak zrobiłem :) Pogoda nam się robi więc nagram progress montarzu nagrzewnicy i foteli ale pożycze od kolegi aparatu ma 12stkę :P
Ej Marcin...w Norway na tych kołkach w zimie to tylko metr w przód i metr w tył byś pojeździł a i tego pewien nie jestem:D Pozdrawiam.
W zimę nie śmigam ;) i nawet ni myślę no ale na błotku ruszyć nie mogłem i włożyłem gumolitki pod koła i dopiero ;p Ale poprzednia E32 w zime jezdzilem i mialem podobne kółka i rade dawało ale dobry bierznik to podstawa w zime ;)
Myślę że to nie kwestia kół, tylko umiejętności kierownika ;] Po filmiku wnoszę że dało z tego wyjechać bez kombinowania ;) Tylko podczas jazdy trzeba myśleć, a niektórzy o tym zapominają ;]
A co do dźwięku - mi by było wstyd jakby 7er tak ryczała jak jakiś JDM, ale auto jest Twoje i Tobie się ma podobać ;)
kecaj no może i się dało koło na tyle wąskie szpera i tryb M wiele nie pomogły a ja nie chciałem upaprać wnęk nadkoli dlatego jak widziałem że łatwo nie idzie to podłożyłem ;) swoje umiejętności jako łącznika oceniam na dobre Żałuję że z wyjazdu nie mogłem ciągnąć dłużej ale już podaje przyczynę fotel jest nie przykręcony i mnie przechyliło do tyłu z fotelem :D
Z wydechem to już wam napiszę jak jest w Środku mam cichutko jak dla mnie podczas normalnej jazdy czy cos to tylko wisko gwizda na zewnątrz robi robotę ale i w środku jak dam po garczkach to słyszę bo lubię słyszeć że coś tam mam. Nie powiem wydech może być uciążliwy np mała nieszczelność gdzieś w połowie i mimo że efekty dźwiękowe na powietrzu mogą być wręcz niezauważalne to takie coś już może przy jeździe mierzić. A ja akurat mam głośno z tą zasadą że dźwięk głosny zostaje za autem a pod jest szczelnie i w środku nie jest głosno :)