Cambery na przodzie rozwiążą problem,a jeśli wózek będzie malowany to jednak integracja z tylnym nadkolem by się mała przydała...
Jest grubo
Wersja do druku
Cambery na przodzie rozwiążą problem,a jeśli wózek będzie malowany to jednak integracja z tylnym nadkolem by się mała przydała...
Jest grubo
No dobra - czyli już wiem, że jednak 12" to zdecydowanie za dużo do E32. Szczególnie w 17" :-/
Na tę chwilę zgrywać tutaj nie ma co (widać to po oponie). Albo trzeba zrobić nadkola albo dać sobie spokój z tym kołem...
http://imageshack.us/a/img29/9108/sam1984h.jpg
zmieniło się coś w temacie??
Bardzo powoli do przodu ale auto cały czas w warsztacie,nie mam czym jeździć i kupuję gadżety :D
Nabyłem rozpórkę od V12,poszerzyłem stalówki na 10 i 12 cali (chciałem je na zimę ale będą chyba na następną),czekam na białe szkiełka kierunków na tył.
Pokaż stalówki poszerzone w jakim są rozmiarze?
Nie obraź się szerokie kólko i rant są ładne w E32 ale taki balon i taki naciąg według mnie wcale nie pasuje. Wygląda to bardzo nie naruralnie
Wypchnąć nadkola i będzie miodzio. Wiadomo użyteczne to nie będzie ale chyba nie z myślą o jeździe na co dzień robimy takie coś ;)
Ale teraz pytanie po co? do czego to jest potrzebne? Czy to jest ładne?
To jest BARDZO ładne:cool: I coś innego w E32. Nie wszystkie muszą być takie same i nie wszystkim musi się podobać. Mi się bardzo bardzo podoba i będę śledził temat. Wiec proszę żeby info na temat Buni napływały często:D
Co sie komu podoba to jego prywatna sprawa, ale jeśli będzie to wyglądac tak jak na zdjęciu kilka postów wyżej to albo będziesz musiał zalac amortyzatory betonem albo będziesz obcierał przy każdym dodaniu gazu
Pewnie każdy ma swój gust dla mnie mnie najlepiej tj: ładnie elegancko szykownie i ze smakiem E32 wyglądało na stronie 7 tego tematu przy poście z dnia 26-06-2012, godziny 16:22
Według mnie taki efekt by wystarczył i szerokość już była WoW, ale artur uznał hmmm z tyłu to jednak nie jest bogato i ja chce mieć więcej. To mi się spodobało tu wyraźnie widać zasadę jak coś robić to nie oszczędzać i zrobić to dobrze :)
Nie wiem czy to efekt finalny ale nie wiem czy tu da się to jakoś zgrać żeby jednak wyszło smacznie Ale jak to mówią klamka zapadła stare ranty sprzedane kupione sa nowe muszą tak zostać. W pewnym sensie to odmiana i wykroczenie poza TABU jak narazie nie wiem co o tym jednoznacznie myśleć.