Niezly rzut, cenowo to 2x lub wiecej drozej niz planowany wydatek.Cytat:
Zamieszczone przez kolonkos
Niemniej wybor ciekawy (jesli to prawda...).
Wersja do druku
Niezly rzut, cenowo to 2x lub wiecej drozej niz planowany wydatek.Cytat:
Niemniej wybor ciekawy (jesli to prawda...).
czemu 2x drożej. Ona jest z 2004 roku z września
Z tego co wiem, 5.0 motor (jak rozumiem, chodzi o 650i) wszedl w rodku 2005 lub 2006 (raczej w 2005, jak w E65), a ceny tych modeli to okolice 150k pln z tego co zerkalem jakis czas temu (tez mi sie 6tka podoba).Cytat:
Jesli to rocznik 2004, to rozumiem, ze chodzi po prostu o 645i? 4.4 benzyna, tak jak w 745i.
To taka mniejsza 7ka, dla mnie nawet ok, bo i tak tylna kanapa jest mi zbędna właściwie... Lans taki sam jak w E65 ;)Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
Zdecydowanie lepszy. Coupe to coupe, a nie dretwy sedan ;)Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
lans większy ale cenowo niestety dla mnie nieosiągalny bo za e65/66 z 2003 roku trzeba liczyc kolo 65-75 a za 6er kolo 120 więc dla mnie rachunek ekonomiczny przeważył nad lansem dochodzi do tego komfort ja w longu w 5 osób nad morze zajade bez problemu a w 6 no cóż - przód jeszcze ok ale tył - współczujeCytat:
Aldik napisał/a:
ADASIO napisał/a:
seria 6 jest fajna tyle że jak dla mnie zupełnie niefunkcjonalna
auto typowo szpanerskie - dla mnie za małe ale pojezdzić z lansem można
zycze zadowolenia ze śmigiełka
To taka mniejsza 7ka, dla mnie nawet ok, bo i tak tylna kanapa jest mi zbędna właściwie... Lans taki sam jak w E65
Zdecydowanie lepszy. Coupe to coupe, a nie dretwy sedan
Ona jest z września 2004 raku, jest 5 litrowy motor !!!! Ma taką datę i taki silik.
Emblemat tez 650i.
Coś koło 380km.
http://pl.wikipedia.org/wiki/BMW_E63Cytat:
Tak jak E65, 650i coupe i kabriolet: 2005 luty (start produkcji).
Tak wiec albo kolega zmienil emblemat lub wsadzil tam inny motor, albo cos Ci sie pomylilo z data, albo ogolnie to jakas sciema. Ja nie wnikam, bo to mnie nie bardzo interesuje, tylko zwraca uwage na fakty :)
Tak sobie przejrzałem te 6tki i chyba rzeczywiście wole jednak 7 - to 7er to 7er ;)Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
A co do wożenia 6 osób ehh mi wystarczy ze pasażer siedzi i juz sie nerwuje czy czegoś nie nakopie itp :D
to ci powiem że u mnie najczęsciej kolanem pasażer wciska kieszeń od zmieniarki płyt tej w desce no i zabawa fotelami pasazerki doprowadza mnie do ...... 8/Cytat:
Zamieszczone przez Aldik