Dziękuję za uznanie ;)Cytat:
Zamieszczone przez ewelina1128
Wersja do druku
Dziękuję za uznanie ;)Cytat:
Zamieszczone przez ewelina1128
Następne spotkanie będzie na parkingu pod Realem. :what: Będzie dużo miejsca i blisko na piechotę do Magdzionalda ;D
A tak na marginesie jeżdżenie po mieście też wcale mi się nie widzi. :(
Panowie! W tej uliczce pod Jeff'sem NIE ZAPARKUJECIE W TYLE SAMOCHODÓW!!!
Tego jestem praktycznie pewien. Wielokrotnie parkowałem tam JEDNYM samochodem - i zawsze znalezienie miejscówki było b. trudne.
Uliczka jest wprawdzie długa, ale na Polach jest ileś tam pubów i jest to jedne z nielicznych miejsc gdzie można zaparkować.
No chyba że z powodu "długiego weekendu" będą nadzwyczajne pustki w tą niedzielę. Ale osobiście myślę że to ryzykowne założenie.
no to może każdy zje jak będzie wracał do domu i juz...dużo osób jest z wa-wy lub z okolic.a reszta moze zatrzymać sie gdzie bedzie tylko chciała.jak ktoś zje przed wyjściem z domu to np do 18 wytrzyma bez problemu...no nie wiem jak chcecie,lub zamówi sobie pizze na cargo...
Popieram, spotkajmy się, oblookajmy nasze ulubione zabawki, pogadajmy, zróbmy jakieś fajne fotki, a jak kto zgłodnieje, to wie, jak sobie poradzić. Ilość aut przynajmniej teraz wydaje się być na tyle duża, że nie ma sensu spinać się na jakiś lokal. Tak myślę....Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
Hmm ze zwykłego spotu zrobił się zlot kulinarny .... ;D ;D
Czyli ze co?
Sa jakies dziwne pomysly, wiec nie wiem czy rozmawiac z gosciem o knajpie. Jeszcze nie widzialem tak glupiego pomyslu zeby sie odlaczac grupkami na jedzenie a reszta stoi i czeka. Przepraszam jesli kogos urazilem, ale pomysl jest glupi.
I ja daleko nie mam, ale czy Neuf, Dzuda i inni co beda lecieli taki kawal beda zadowoleni? Ja bym nie byl.
W takim razie przepraszam ze usiluje cos zalatwic - decyzji jeszcze nie ma (prosilem o cierpliwosc), a juz pomysl dementujecie...
Dzis poznym wieczorem napisze co zalatwilesmy z Czarkiem i Miesnym - pozniej robcie co chcecie
Poczekajmy na sylwka odpowiedź, ale po głębszych przemyśleniach zgadzam się po częsci z Radoshem :) W sumie to ma być spotkanie też z naszymi samochodami więc jeśli przy nich zostaniemy to na pewno znajdzie się wiele zajęć, setki pytań i odpowiedzi, oględziny itp :) Faktycznie mogą być problemy z zalogowaniem sie w tyle osób bez pewnej rezerwacji. Akcję siedzenia przy stole możemy zrobić na zlocie z noclegiem :)
Jeśli Sylwek potwiedzi tą miejscówkę to myślę ze warto się zastanowić :)
Sylwek bez nerwów.No ten pomysł z odłączaniem też mi się nie widzi.Jak by to był spot tygodniowy to ok no ale jak tu mamy pare h to lepiej porozmawiać niż się oddzielać i jeździć na szame.
Jak coś załatwicie to super jak nie to ok,z głodu nie umrzemy.Ja się dostosuje do każdych warunków chodź coś ciepłego przez cały dzień to bym zjadł ;)
Panowie tylko spokój nas uratuje ....
Przypominam ,że jest to zwykły spot lokalny na którym spotykamy się aby pobagć o furach ....
Tu się narazie zrobił OT na temat żarcia .... rozumiem trzeba o tym pomysleć nie neguje ....
Jak ja się pojawiałem we Wrocku to nikt specjalnie nie prowadził mnie na szame.....
Niech to będzie "w planie",a nie robi się z tego główny punkt programu bo zjeść można zawsze i wszędzie .....
Przy tej ilości ludzi trzeba wprowadzić jakąś alternatywe ..... Bo raczej jak widze z wypowiedzi może się zrobić gorąco na forum ... a niechciałbym tego ;)
Pamiętajmy każdemu nie dogodzimy .....
Głowa do góry ....
Anatol ;D