Jestem zaCytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Wersja do druku
Jestem zaCytat:
Zamieszczone przez sylwek7
M1 już ustalone.tylko teraz pytanie o której??
panowie tylko z wawy na białystok mam nadzieje jedziecie :) co bym nie stał i nie czekał na was do niedzieli :)
jak najbardziej robimy impre przy grillu a wiec niech kazdy zabiera co mu do głowy przyjdzie :DCytat:
Zamieszczone przez intactus
Neuf - ile czasu potrzebujesz zeby z domu dojechac po salon BMW? Nie wiem czy bedziemy punkt 10 ta :D .
Jesli idzie o start spod M1 Warszawa Marki to mysle ze 7-ma to optimum. Niech chetni beda wczesniej. Ja bede na pewno wczesniej i w razie czego wolajcie na kanale 16-tym.
ok,ja bede przed 7 i będę wywoływał na kanale 16;)
Do salonu BMW jade około 7 minut :) więc jak się ekipa rozwlecze to można do mnie na kawkę podjechać :) ( zapraszam wszystkich serdecznie pod domek jak by co ) a ja tam i tak bede pewnie od 9:30 bo i tak tam wszystkich znam i jeszcze troche a bede miał swój kubek nawet :)
ciekawe czy ktos bedzie jechal od strony lublina, bo moze jak tez bede czekal i nikt nieprzyjedzie :razz:Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
PS czy ktos moze bedzie mial kamere cyfrową? wiadomo ze pod filmik :-)
PS2 byl tez taki jeden pomysl ale chyba troszke zapozno wpadlem na niego..... nastepnym razem
a jedna postanowilem to napisac, mam taki pomysl, niewiem dlaczego przyszedl mi do glowy ale moze zakazdym razem kiedy bedziemy organizowac spotkanie kazdy z nas kupijakas malą zabawke/upominek/slodycze i bedziemy odwiedzac przykladowo dom dziecka. dobrze by bylo aby sprawic przyjemnosc dzieciakom moze zarazimy kogos nasza pasją a nie piwem na klatce schodowej, fajnie aby postrzegano nas nie jak palaczy gum czy dresow a ludzi ktorzy reprezentują jakis poziom, niewiem skad przyszedl mi taki pomysl ale pomyslcie troszke czy niebylo by warto?
pomysł ok :) warto o tym pomyslec
i mam pytanie....ile osob jedzie z wa-wy zebysmy nie czekali w nieskończoność a zeby kazdy zdąrzył
ta! wyglada na to ze masa aut z wawy jedzie!!! ;D