Wpisujcie się na listę, kto chętny:
1. Yaro
2. MC1
3. Pawel'88
Wersja do druku
1. Yaro
2. MC1
3. Pawel'88
1. Yaro
2. MC1
3. Pawel'88
4. mario80
Jak widze, stała (stara) ekipa :-D
he he
Może ktoś jeszcze dołączy......
Baja zobaczy słowo 'wódka' to też dołączy :]
No właśnie bo może ktoś nie zrozumiał stwierdzenia "spot bez samochodów". A więc koledzy umawiamy się na wódę lub pochodną (w zależności co kto lubi)
Sorki chłopaki ze się nie odzywałem ale na urlop mnie żona wygonila, a więc już wróciłem i należności wpadnę na spocik :-)
Wysłane z mojego C6603
Lista chętnych na spot 10.05.2014
1. Yaro
2. MC1
3. Pawel'88
4. mario80
5. Baja
Koledzy, ktoś jeszcze chętny?
Słuchajcie, umówiliśmy się na spot w Zapiecku na Kabatach...ale muszę Wam przekazać trochę info i musimy podjąć decyzję czy to miejsce zostaje.
Niestety Zapiecek na Kabatach jest czynny tylko do 22. Więc albo postanawiamy już teraz, że potem przemieszczamy się gdzieś indziej, albo od razu idziemy do Zapiecka w centrum, który jest czynny do 23 (też niestety krótko). Ja jestem mimo wszystko za wariantem pierwszym, dlatego , że na Kabatach nie będzie tłumu więc znajdzie się dla nas miejscówka. A centrum możemy mieć problem. Rezerwacji niestety nie zrobimy, bo w weekendy można zrobić rezerwację tylko z góry ustalonym menu (bez sensu, ale tak jest). Więc czekam na Wasz odzew i propozycje, ewentualnie inne pomysły.
Mi tam wielkiej różnicy okolica nie robi lecz jeśli mam wybierać to byłbym bardziej za Zapieckiem w Centrum, z tego względu, że jest otwarty godzine dłużej i jeśli nie byłoby w nim miejsca to jako wyjście awaryjne możemy potraktować tego Sfinxa w którym byliśmy ostatnio. Po Zapiecku czy też Sfinxie mamy większe możliwości dookoła aby jeszcze dotankować coś pod korek :D
Osobiście jestem za centrum
Wysłane z mojego C6603
A tak w ogóle to o której godzinie się spotykamy.......może być i centrum i gdzie indziej też właściwie mi to obojętne.
Myślę że ok 20.00
Wysłane z mojego C6603
Ja bym obstawiał raczej 19. A to dlatego że jak nie będzie miejsca w Zapiecku to mamy jeszcze trochę czasu żeby znaleźć inny lokal. Bo jak zaczniemy o 21 a lokal jest do 23, to zbyt długo sobie nie posiedzimy.
Też tak myślę że 19 będzie ok....w sumie to i tak będziemy mieli tylko ok 3,5 godz picia a to mało czasu.....:very_drunk:
Spoko,spoko...patrząc na ostatni "taki" spot to o 23 raczej się nie skończy :dance:
Ja będę spożywał w słonecznej Barcelonie, ale myślami będę z Wami! :)
Koledzy , a więc ustalamy: sobota 10.05.2014 godz 19 przed Zapieckiem w Alejach Jerozolimskich 28 (koło Nowego Światu). Ewentualnie jak ktoś przybędzie pierwszy niech wbije do lokalu żeby przygotowali stolik na 5 osób. Gdyby ktoś miał ochotę wpaść, a się nie zadeklarował to i tak zapraszamy. Zapiszcie sobie (Ci co nie mają) mój numer telefonu 602576011. W razie gdyby w Zapiecku nie było miejsca to będziemy w okolicy czegoś szukali, więc dzwońcie do mnie, żeby nikt nie został na lodzie.
Ok ustalone.
Przepraszam że się nie pojawiłem ale maj jest bardzo ciężkim miesiącem w gastronomi. w tygodniu dużo rooty, a do tego weekendy robimy komunie. Następnym razem na pewno się spotkamy.
I jak bylo, kac puscil?;)
Sent from my iPad using Tapatalk
Więc.....niedziela była w miarę dobra chociaż coś tam było czuć że się wypiło. Ilości nie były jakieś duże ale alkohol dostępny w lokalach jest marnej jakości i to dlatego były takie odczucia.....A sam spot bardzo udany w sumie nie mogło być inaczej....popite pojedzone pogadane i o to chodzi ;-).
A teraz info dotyczące spotu majowego......
Robimy spota w tą środę tj. 14.05.2014r. godzina 19 bądź 20, miejsce najlepiej by było pod Narodowym ale pogoda ma być marna więc alternatywą może być "ulubione" Tesco na Fieldorfa. Robimy listę chętnych i w środę zdecydujemy co i jak.....
1. MC1
2.
...albo zajebisty poziom H na Arkadii ;)
1. MC1
2. Pawel'88
Ja będę mógł dobić dopiero około 21, więc nie wiem czy jest sens, więc niestety tym razem muszę odpuścić :-(
Ja moge podjechać po 20 ale glosuje na Arkadie poziom H. Idealne miejsce. Yaro to podjedz po 21.
1. MC1
2. Pawel'88
3. Szatann
No to zróbmy o 20 i Jarek wpadaj godzinę później
Spoko, zobaczę jak się tam z czasem wyrobię, ale jakby co, to niestety przyjadę mondeo
Obiecuje tym razem się pojawię
1. MC1
2. Pawel'88
3. Szatann
4. BAJA
Edytuj posty!
1. MC1
2. Pawel'88
3. Szatann
4. BAJA
5. Yaro (dawaj nawet tym mondełem)
Reszta co?
Ja bmw nie mam bo jutro do warsztatu idzie, jeśli uda mi się to wezmę auto mamy.
Koledzy a może przełożymy na przyszłą środę spota bo jakoś mało Nas.....Co Wy na to?
Ja bym zrobił jutro, a następnego za 2 tyg.
a to proponuję jutro o 19 arkadia :) bo muszę się pochwalić navi 16:9 niestety jeszcze z kwadracikiem 4:3 po środku bo tuner TV w drodze ;)
Wszystko wskazuje, że i też wpadnę. Koledzy, czy arkadia jest ostateczną miejscówką??
Dzisiaj dłubałem przy wymianie filtrów w kabinie , to będzie okazja przetestować jak sprawdza się zapach eukaliptusowy :D
Co do Arkadii a Tesco jest 50/50.
Godzina 19-20.
To przy której miejscówce zostajemy? Ja jestem za Arkadią :D
Mi też odpowiada arkadia.
No to zostańmy przy tej Arkadii bo czasu mało na negocjacje.
19-20 Arkadia strefa H poziom -2
Nie lubie Arkadii ale niech bedzie ostatni raz.....ja bede ok 19 bo wczesniej bede sie zrywal.....Szatan jak dasz rade wez plytke:-) dzieki.
to do zobaczenia w arkadii o 19 :)