W lewym tylnym kole.
Tak może on być odpowiedzialny za tą usterkę tak jak za prędkościomierz i obrotomierz ja miałem taki przypadek.
Wersja do druku
W lewym tylnym kole.
Tak może on być odpowiedzialny za tą usterkę tak jak za prędkościomierz i obrotomierz ja miałem taki przypadek.
Wlacz test nr6 w liczniku i sprawdz co sie dzieje z paliwem w zbiornikach. Mozliwe ze masz uszkodzony jeden z czujnikow poziomu paliwa.
wyszło mi na test 6 10.4/25.7/36.1 mam około połowy baku paliwa.
Sprawdz gdy beda wystepowaly anomalie. Moze cos pokaze.
Za drgania odpowiedzialny był przegub wewnętrzny. Licznik jak świrował tak świruje ale olewam temat leję do pełna :P Beatka dostała nowe nagłośnienie pod choinkę. Póki co bez szału ale lepiej jak seria :) Chciałem Wszystkim podziękować na FORUM za pomoc jaką mi udzieliliście przy moim gruchocie. Mam wrażenie że gdyby nie wy to bym się gonił już dawno z tym samochodem a tak to Becia jest trochę ogarnięta i nadaje się do jazdy. I to szybkiej jazdy :) Muszę się pochwalić :) Zrobiłem już przeszło 4 tyś km i nie ma żadnej dodatkowej usterki :D Oleju silnik nie bierze płynu nie ubywa spalin w ukł chł nie ma :) Jeszcze raz wam dziękuję i życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Miło mi to czytać bo myślałem, że polegniesz. Szczęśliwego Nowego Roku !!!
No i zajebiście :)
Ostatnio mam problem z odpaleniem, muszę naprawdę długo kręcić żeby cokolwiek zagadało nawet 10 sekund i dłużej a jak już odpali to chodzi nie na wszystkie cylindry,po jakimś czasie uspokaja się i już nie ma problemu z powtórnym odpaleniem, chciałem jeszcze dodać że samochód postoi całą noc i problem wraca Nie ma znaczenia czy w ciepłym garażu czy na zewnątrz. Mam wrażenie że na zewnątrz pali lepiej. Muszę dodać ponadto że nie jeżdżę na gazie bo robię krótkie odcinki ostatnio a paliwo leję z dobrej stacji.
Spróbuj odpiąć przepływomierz i zobacz czy bedzie poprawa. Moze lapac lewe powietrze tez.
Zainwestuj w kabelek i zainstaluj sobie IMPE - ułatwi Ci to zycie, podpinasz i zaraz wiesz co i jak :)