Popieram Słowika! Miejsca do parkowania na pewno się znajdą, oprócz ich parkingu pod knajpą można parkować wzdłuż uliczki prowadzącej wgłąb Pól Mokotowskich. Żarcie spoko, ceny w miarę rozsądne.
Wersja do druku
Popieram Słowika! Miejsca do parkowania na pewno się znajdą, oprócz ich parkingu pod knajpą można parkować wzdłuż uliczki prowadzącej wgłąb Pól Mokotowskich. Żarcie spoko, ceny w miarę rozsądne.
Matko, ale wrzuciliście tempo dyskusji... Kyriad jest przyzwoity i tani. Nie wiem, czy w weekendy nie jest taniej...
chyba chodzi o to zeby stac obok siebie a nie utykac sie po ulucach taka iloscia aut, i czekac az nam zrealizuja zamowienia ok 50 osob, bez przesady! zastanowcie sie troche! knajpy w centrum odpadaja!
a wyjazd z pod cargo w stone piaseczna jest banalnie prosty! ;D
nie ma takiej mozliwosci zeby powtorzyla sie sytuacjia z marca.
a i chyba po to tez, sie robi spoty azeby tez, nas i ludzie zobaczyli a nie chowac sie na jednej ulicy :faint:
takie jest moje zdanie, robcie jak uwazacie!
Zawsze możemy zrobić kilometrową kolejkę do McDrive :) Tylko że Ci co zamówią na początku to zjedza zanim ostatni zaczną :)
Damias - powagi.
Znowu sie zakonczy na tym ze staniemy i nie bedzie pomyslu co i jak.
Jakis konkretny pomysl?
Pytam bo nie wiem czy jest sens sie starac...
Panowie,zjeść coś trzeba.Przecież ja czy Neuf troche km będziemy jechać i pasuje się pożywić bo od rana do wieczora to tak trochę nie bardzo...Może przystańmy na Andrzeja pomyśle,przecież wyjazd na piaseczno jest prosty...a co to za knajpa tam jest?czy źle zrozumiałem że Andrzej tam coś proponuje :shock:
Oj panowie panowie - bo z kanapkami przyjadę :)
hehe i termos herbatki trzeba zabrać :)
Sorki Sylwek za kiepski żart. Faktycznie trzeba podejść poważnie do tematu bo czasu coraz mniej. Myslę że jeśli ktoś ma możliwość zaklepania czegoś to nie ma co gdybać że za daleko czy nie bardzo czy że coś tam. Jak jest tam odpowiednia ilość miejsca parkingowego i jakaś micha to trzeba to zaklepywać i podać info tu: co, gdzie i jak. I niech nie bedzie wybrzydzania, chyba w każdej knajpie każdy znajdzie coś co mu przypasuje. Bo tak to będziemy stękać do weekendu że jeden woli w domku drewnianym a drugi woli jak są frytki do tego.
Krótko: KTOŚ MA MOŻLIWOŚĆ TO NIECH WSTĘPNIE ZAKLEPUJE I DOSŁOWNIE JEDEN DZIEŃ NA DECYZJĘ. Jak ktoś nie ma lepszej propozycji to niech nie pisze że mu tutaj to coś nie za bardzo bo wszystkim naraz jest na prawdę ciężko dogodzić szczególnie jak zostało 5 dni.
Jedzenie na tel to nie tylko pizza..
Ja jestem na NIE jeśli chodzi o pola mokotowskie. Sorki :/
Można przecież, jak ktoś zgłodnieje, spakować sie po 4 do auta i w małych podgróbkach udawć się na korytko. Przecież to spotkanie bedzie dluuuugie ;D Knajpek wszelakich na ursynowie jest multum. Każdy zje co lubi a po posilku wróci do Nas.
Można też zabrać kanapki gdy ktoś się nie będzie chcał ruszac.
33 os to stanowczo za dużo na większość knajp i parkingów, a i tak zawsze ktoś nie bedzie zadowolony. Cały dzień spędzimy przepychając sie przez miasto zamiast na gaaaaadaniu!
Tyle każdy z Nas ma do powiedzenia i taaak dużo aut do obcykania. ;)
Moja propozycja jest taka...
Siedzimy do oporu a jak ktoś zgłodnieje to jedzie zjeść i wraca na Cargo. :P