HA HA HA
nie mam więcej pytań do Ciebie Riki :cool: dziękuje za poprawę humoru na wieczór
Wersja do druku
HA HA HA
nie mam więcej pytań do Ciebie Riki :cool: dziękuje za poprawę humoru na wieczór
Jeszcze ja zdjeciu widac niby ile to miejsca z tylu jest w tej E66 , a na nastepnym pokazane ,ze fotele z przodu na maxa do przodu przesuniete. Sprytne.
Chłopie - o czym ty gadasz???
nawet jak fotele są na maksa do tyłu, to miejsca jest ogrom - proszę Cię nie pisz już więcej bo się kompromitujesz,
z byka widać że w takim aucie nawet nie siedziałeś o jeździe nie wspominam
więc WTF???
obrażasz wszystkich i wszystko w około, negując wszystko co ktoś napisze - mnie za e66,
Beziego każesz do szpitala wysłać co Ty chłopie - masz problemy z sobą????
to walnij "Niemca" w hełm co rano i tyle i nie pisz pierdół bo serio mam polew z Ciebie jak nie wiem - ośmieszasz się i tyle
Riki ja akurat latam swoją e66 od swięta bo to 3 autko więc nie katuje go na co dzień. Robię przebiegi około 3-4 tys rocznie więc auta z małymi przebiegami się zdarzają.
Aby rozładować napięcie http://otomoto.pl/bmw-730-3-0-d-235-...C30160202.html czy to możliwe aby w takiej cenie kupić polifta? Na fotkach wygląda ładnie.
Popytaj RIKI-ego , na pewno coś w niej znajdzie.
Ale co my tam wiemy , ekspert wie lepiej :faint:
Powiem tak.
Miejsca w E66 Long jest naprawdę przyzwoicie dużo.
Mnie zauroczyły 3 rzeczy w Longu - chromowane listwy podłużne wzdłuż auta, chromowane listwy na zderzakach oraz ilość miejsca z tyłu.
Auto Adasia jest naprawdę dobrze utrzymane co widać nawet na zdjęciach.
Co do aut z USA to miałem pewne małe doświadczenie (chwilowy epizod w życiu) - w większości importowane były auta z licytacji aut powypadkowych ale to nie była reguła.
Przebieg roczny samochodu : tutaj dodał bym "Lubię to" Jakubowi bo mam identyczną sytuację a E66 stoi sobie ładnie w garażu :)
Jest to normalna cena za lifta. Weź pod uwagę, że auto jest do opłat - cło 4500-5500 zł, rejestracja 800-1000 zł (tłumaczenia, przegląd, recykling tablice), ubezpieczenie.
Nie robi się już tak kolorowo :). Swoją drogą fajne autko i ładnie wyposażenie. Wszystkie komforty z przodu, kilma x2, z tyłu grzanie, rolety itp. dodatkowo ACC (distronic - określenie z Merca :)).
Tam wcześniej ktoś podawał przed lifta E65 4.5 benzynę za 55 tys. - no żeby ktoś się rzucił na taki zakup z 2003 roku to trzeba być odważnym :O.
Kogo obchodzi kto chce ile za swoje auto. Jak 50-60 tyś to dużo, zawsze wyjściem jest zakup używanego Golfa w tej cenie.