Katowice 13.04.2013 godzina 09:30 pod wiaduktem koło "Pomarańczy" BMW E38 mrugający długimi na rejestracjach zaczynających się od SCI :)
Wersja do druku
Katowice 13.04.2013 godzina 09:30 pod wiaduktem koło "Pomarańczy" BMW E38 mrugający długimi na rejestracjach zaczynających się od SCI :)
Katowice, około 19:30 okolice Piotrowic/Famur ul. Kościuszki (DK81), srebrne E38 740iL z amerykańską bleną z tyłu i kierunkowskazami z przodu na tablicach SK. Jechał w stronę Mikołowa. Staliśmy obok siebie na światłach i kiwnęliśmy sobie przez szybę :-)
tak podejrzewałem, że to Ty ;-)
Koła dziś po czterech miesiącach gapienia się na nie w salonie (żonę mam tolerancyjną) w końcu założyłem. Wracałem z przeganiania nowych hamulcy.
Twój 7er też bardzo ładny. Amerykańskie blendy zawsze mi się podobały w tym modelu - niestety, ja mam customowy lakier i teraz nie da się dosztukować nowej blendy.
A moja Żona pytała komu tak macham :D
Jaki to kolor? Nie da rady dobrać komputerowo?
dziś około 13 przejazd kolejowy w Łukowie...czarne e38 na siedleckich blachach..pasażer Kobieta, kierownik mężczyzna..to chyba para która kiedyś była na spocie w Arkadii..machnąłem ręką ale chyba nie poznali ..
Łojezu, jaki to kolor...? Jak by to opisać: czarna perła z kolorowymi błyskotkami. Jak się zapoleruje i pokaże w słoneczny dzień, to oczy wypala :cool:.
W sumie to nie szukałem jeszcze lakiernika jak się tutaj przeprowadziłem. A czuję, że maleńką puszeczkę mógłbym przytulić bo mam odprysk to tu, to tam..
Pozdrowienia dla Żonki ;-)
Podziękował :cool:
A od kiedy śmigasz po Kato?
No już gdzieś tak ponad rok. Ale babcia ostatnio dopiero więcej jeździ, bo mam trochę oddechu no i żonka dorobiła się uprawnień sternika tego pontonu.