No skoro sama korekta wystarczy to lakier zapewne zbytnio wad nie ma.
Wersja do druku
No skoro sama korekta wystarczy to lakier zapewne zbytnio wad nie ma.
Twój zakup to jak 6ka w lottka!!! Piękna!!:cool::cool:
wrzuci ktoś skana artykułu?
No dobra...długo się z tym męczyłem...ale coś skleciłem, choć jakość skanu taka sobie...poza tym nie mogłem spasować maski, więc sorry za "druciarstwo"...:p
Mam nadzieję, że jakoś doczytacie...;)!!
http://img716.imageshack.us/img716/4475/motorrrrr.jpg
Artykuł ok, trochę krótki, ale denerwuje mnie to w tych tanich gazetkach, jakże niekompetentne są te artykuły. Powinny być autoryzowane przez posiadacza auta, a Qba pewnych rzeczy by nie puścił
Na przykład, moneta stoi na silniku, co sprawdzili na przykładzie tego egzemplarza, a doskonale wiem, bo widziałem na własne oczy, że nie chodzi idealnie równo, bo mocno przepuszczają uszczelki kolektora, które później nadmienili, że czekają na wymianę, dla mnie to gigantyczna wpadka.
Druga sprawa, to usterka przpływomierzy, która podobno jest typowa, nie dość, że nigdy nie widziałem uszkodzonego, jak w aucie nie było gazu, to jeszcze są to jedne z najbardziej trwałych przepływomierzy z punktu widzenia elektronicznego, to były pierwsze wypusty przepływomierzy z gorącym drutem, gdzie grzanie było na mocno przewymiarowanym tranzystorze MOS, to co jest bolączką dzisiejszych, ekonomicznie skażonych urządzeń.
Trzecia sprawa, przewody oryginalne w ASO są niedostępne, a tutaj śmiało podana cena. Powinno być napisane, że to zamiennik o jakości oryginału, czyli BERU.
Czwarta sprawa to uszkodzenia głowic spowodowane użytkowaniem na gazie, powiedziałbym, że nie jest to domeną silnika M70, tylko wszystkich silników z aluminiowymi głowicami i nędznym gazem, czytelnik gotów pomyśleć, że ten silnik faktycznie słabo zaprojektowano.
Co nie zmienia jednak faktu, że miło widzieć e32 750 w jakieś gazetce, muszę kupić ten MOTOR, bo mi jeszcze wykupią.
Kupiłem ten numer odrazu jak się pojawił w kiosku :) Bardzo miło się czyta o E32 w gazetach mimo, że tak jak kolega wyżej napisał trzeba trochę przymrużyć oko na to co piszą.
Najlepsze E32 z najciekawszą historią w PL. Gratuluję!
Swoją drogą, poprzedni właściciel to chyba jeden z Panów z rankingu Forbesa. Raczej niewiele ludzi w Polsce mogło sobie pozwolić na taki zakup w tamtych czasach. Cieszę się, że wybrał akurat 7era :) Mamy teraz co podziwiać ;)!!
Bez wątpienia stan zachowania auta jest unikalny :-)
BTW 750 ttrola również jest od nowości w jego rodzinie.