Panowie ,a kto jedzie ze Śląska ?
Wersja do druku
Panowie ,a kto jedzie ze Śląska ?
super sie składa :) w piątek sprzedaje 300C myślę ze typ nie opóźni i jeszcze w piątek umyję "fure" :D -tak dokładnie a rano wyjazd :evil:
Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
mozemy sie tak umowic jak Ci bedzie to na reke :D
Panowie czy będziemy robić tam grilla czy nie bo niewiem czy mam robić jakies miesko ? Czy mamy jakis plan chytry na wieczur ?
mogę wyjechać w sumie mam nie po drodze,znasz coś wa-we??mozemy sie umowić na stacji BP(Mc Donalds,jedno obok drugiego) jak wyjedziesz do wa-wy,to jest przy okeciu przy skrzyzowaniu z ulicą 17-go stycznia-nie mozna tego nie zauwazyc ;) tylko o ktorej?
to moj nr w razie jakiś problemów 502 338 227
To ile osób będzie na spocie w Augustowie ??
Ja bede. I tutaj mam prosbe!! Ma ktos sam kluczyk "łezka" na podczerwien do E32? Mi sie elektronika skonczyla, a widzac sie w Augustowie sprawdzilbym. Wygrzebcie prosze swoje stare rupiecie..
kurde koledzy..znam tą droge doskonale bo mam działke rekraacyjną na trasie wawa augustów..i powiem tak w tamtą strone czyt. do augustowa najepiej dzień wczesniej jechac na noc...bo normalnie przed weekendem korek stoi od zegrza do pułtuska echh dystans 25 km jedzie sie do 5-6 godzin.
Jak tzreba moze spotkamy sie u mnie na dzialce za zegrzem i smigniemy w paru stamtąd :)
Easy
skoro tak, to dobry pomysl, bo nie usmiecha mi sie stac w korku tyle godzin :/
Jakim Zegrzem. O czym Wy mowicie!!! Start spod M1 w Markach i lecimy na Radzymin, Wyszków... Wiem o korkach nad Zegrzem dlatego omijamy szeroko.