smiem twierdzic ze na tych nerkach i na tych felgach jest mistrz. na czarnych to nie to samo ;)
Wersja do druku
smiem twierdzic ze na tych nerkach i na tych felgach jest mistrz. na czarnych to nie to samo ;)
Super!! Osobiście mi się bardziej podobają niż Parallelspeiche :)
Moja sugestia - nie maluj na czarno, jest naprawdę dobrze - a tak wszystko sie zleje...
I coraz bardziej mi chodzą po głowie takie mud flaps jak u Ciebie - powaga! ;D
Było super i jest super :D z tych dwóch zestawów które masz których kółek byś nie założył będzie super ;)
Fela sie pasie ....dla mnie kozactwo ....caloksztalt na 6 ;)
miło poczytać wasze opinię , chociaż liczę sie z tym że nie każdemu pewnie sie podobają :)
Jeżeli chodzi o poprzednie Parallelspeiche , to owszem bardzo ładna felga i nic złego nie mogę na jej temat powiedzieć (jak sami mówicie była stworzona dla E38), jednakże dwa lata na tej samej feldze ? sami powiedzcie ?
tak jak to kiedyś, ktoś napisał (bodajże Olejus), każda zmiana felgi jest ożywcza dla samochodu ... tak więc teraz ciesze się samochodem tak, jakbym to go dzisiaj kupił :]
Jeżeli chodzi o komfor jazdy to jak narazie nie widzę żadnej różnicy , a nawet wydaje mi się ze na 19" jakoś ciszej w samochodzie :]
pora iść spać ... za 14h wyjazd do PL :/ ... tyle co zrobiłem 600km + teraz jeszcze 1750km :faint:
aha ... i zapomniałem napisać :)
FELGI ZOSTAJĄ W TAKIM STANIE JAK SĄ :) nie maluje ich na czarno :medit:
Bardzo bardzo ładnie wygląda autko na tych felach ;)
I bardzo qr.. dobrze :D :DCytat:
Zamieszczone przez FuBu
Baaaardzo ładne felgi :)
Jest super na tych, jak i na poprzednich kołach. Po prostu klasa :)
pinknie panie te twoje 7er wygląda tak dalej :) :) :) :)
ale piękna ! mnie to nawet pozycja kierownicy nie odstrasza u Ciebie ;]
a słoneczka jak słoneczka ;d są mega
taka trasa to przyjemność takim samochodem !
jeśli masz kompana podróży to super, bo ja jechałem sam... a drogi, widoki ... przepiękne ! jak ja się ciesze ze niedługo na stałe wracam na ląd ;]
szerokości i przyczepności !