-
Mam w użytku 2 modele xiaomi redmi3 pro i mi4 synowie są bardzo zadowoleni chociaż kupowałem zanim otwarł sie oficjalny dystrybutor w mi4 stopiło sie wejście usb i ładoworka 140zł w plecy jednak zdjecia z nich takie sobie na system nie nażekają jak to mówią paramety takie same jak przy telefonach popularnych o 1000zł droższych ja od miesiąca bawie sie s7edge ale to inna bajka
-
Ja od lat używam galaxy, obecnie S7 od lipca 2016. Na inny bym nie zmienil. Ostatnio używałem iPhone 7 i nie widzę żadnej przewagi nad galaxy. Mogę śmiało polecić galaxy s7
Ultra HD kręci super filmy. Zdjęcia pierwsza klasa.
To za co bardzo lubię i jest to dla mnie wielki + ... co wieczór myje go mydłem pod bieżącą wodą z kranu.
-
No więc własnie . 4K nawet na iphonie nie obejrzysz czy dobrze nagrałeś bo ma ekran Full HD :D :D
Żona od 1,5r ma rózne modele Xiaomi. Teraz ma Redmi Note 3 pro i jest mega zadowolona.
jak wejdzie Mi6 to albo ten albo Mi5 S bo pójdzie w cenie w dół fajnie.
Aktualizacje co tydzień.
Bardzo duże pole modyfikacji i wsparcia.
Model Mi Mix przebił wszystko co Apple do tej pory pokqazało. Pod wzgledem wzronictwa i jakości. Jedyne co to aparat może jest lepszy w jabłku. Natomiast pod względem jakości wykonania i użytych materiałów oraz designu to Mi Mix jest lepsze.
Co do Huawei to nie miałem . Więc sie nie wypowiem.
-
Ale co to za przyjemność oglądać 4K na małym ekranie? Podejrzewam, że chodzi bardziej o to aby nagrać Iphonem 4K a odtworzyć to na najnowszym Imacu, taka polityka ;)
-
Przeżyłem tyle nerwów z androidami i ich fochami, że nigdy do tego nie wrócę. Używam iPhone 6Plus i jestem mega zadowolony, zero problemów. Natomiast koleżka ostatnio kupił siódemkę i jakoś mnie nie przekonują te nowe rozwiązania, nie planuję zakupu. Zostanę przy swojej cegiełce :P
-
Ja jestem zwolennikiem od dawna Samsunga.Miałem każdy model S.Czym wyższy tym spora różnica w szybkości,fotkach.Obecnie mam S7 edga,który jest używany na maxa przez mego 5-letniego syna do gier wieczorami.Nic się nie zacina,gra nieraz aż padnie bateria.Wg.mnie to super sprzęt i też go często myje mydełkiem pod wodą.Do tego mam Gear Samsung.gtóry jest fajny na wypady na rower,basen czy siłke.Stała łączność po Blucie.
-
Ja mam ajfona ze wzgledu na interfejs i obsluge. Nigdy tez sie nie zawiesil a ma 2 lata, iphone 6. Katuje go niemilosiernie, rzucam nim, spada i ze sklem hartowanym jeszcze sie nie stlukl. Zgodze sie jednak, ze iphone juz nie jest tym co kiedys, 5s byl rewolucja, kolejne modele juz nie zaskakuja, bo nie maja wizjonera.
-
Adaś, pie*dol konwenanse i zacznij od obudowy, potem już droga prosta :D
http://7er.pl/showthread.php/50042-N...Cak-magazynowy
Z dużymi/nowymi telefonami jest jak dla mnie jeden problem, są mało wytrzymałe. Załatwiłem w 4 miesiące 3 sztuki (2x Samsung 1x iPhone)
Ale ja już mam siwe włosy i zakola, więc do nowości się ciężko przyzwyczajam ;) Jak bym miał wybierać to chyba 'jabłko"
-
HA HA
no tak nokia to porządny sprzęt - np taka 6310i
Ale nietety Roksa się nie otwiera a to podstawa - Olejus potwierdzi :)
A tak poważnie to jabłko jest ok tylko musiał bym klate depilować do sweet foci :)
-
Ja mialem galaxy s3 - bylem bardzo zadowolony, galaxy mega 6,3 trochę sie czasem wieszal i 2 razy go rozwalilem, wiec generalnie nie polecam bo jest troszkę jednak zbyt duży, optymalnie uważam ze 5.5 cala jest najlepszym rozwiązaniem. Teraz rozgladam sie na galaxy J5 albo J7