Zawsze z przyjemnością oglądam Twoje postępy, bo jest na czym oko zawiesić! W razie potrzeby będzie się na czym wzorować i wspomagać Dzięki Rafał!:tea:
Pogratulować świeżego nabytku! :yo: Myślę, że takiemu autku należy się osobna galeria.
Wersja do druku
Zawsze z przyjemnością oglądam Twoje postępy, bo jest na czym oko zawiesić! W razie potrzeby będzie się na czym wzorować i wspomagać Dzięki Rafał!:tea:
Pogratulować świeżego nabytku! :yo: Myślę, że takiemu autku należy się osobna galeria.
Brzyyyyydal :bump2:Co tu dużo pisać, kolejny plusik na liście do odhaczenia :)
Tak się zastanawiałem, kiedy pokażesz tego wieloryba cabrio. W porównaniu do e24 i e31, to strzeliłeś sobie w oba kolana na raz :biggrin1:
Nie musi być ładna, ale technicznie na pewno ją zrobisz ;)
Widzę, że stan posiadania BMW rozmnaża się przez pączkowanie :D
(tak a propos Tłustego Czwartku)
Dzięki Marek,
teraz postęp nie był jakiś spektakularny :D ale istotny z punktu widzenia e31, która również wymaga sporej ilości ingerencji malarsko artystycznych na elementach wnętrza ;)
Dzięki. Postaram się zorganizować osobny temat. Będzie o czym rozprawiać, bo ilość i pomysłowość patentów w tym aucie czasem kładzie mnie na łopatki.
A tam brzydal zaraz. Powiedzmy, że jestem koneserem aut o wyrazistej urodzie :love:
Na razie to nie ma za bardzo co pokazywać. Nie miałem czasu nawet zdjęć zrobić.
To wklejone to jeszcze dzieło poprzedniego właściciela.
Ale przyjdzie pora. Na chwilę obecną gromadzę "pakiet startowy"...
Ale jaka oszczędność nabojów przy tym.
Z autem jak z kobietą. Interesuje mnie wnętrze ;P. W tym wypadku dosłownie serce.
Na szczęście tłusty czwartek za nami. Pączkowanie już jest passe i mnie również wystarczy.
Teraz muszę brać się za przywracanie do formy, siebie i 650 ;)
Good job Yaz! Używałem u siebie Motipa do plastików zderzaka (finalnie) oraz pokrywy filtra powietrza i zgodzę się z tym co piszesz. Jest to chyba najlepszy środek do odświeżenia/pomalowania takich elementów.